Uusvanha makkarimmeViikonloppuna oli viimeinkin aikaa kuvata (ja sitä ennen siis järkätä…) kotia (ja koska mulla ei ole kunnon laajakulmaobjektiivia, jouduin käyttämään sitä typerää seinät pullistavaa bulkkimallia…), joten tässä pari juuri ja juuri esittelykelpoista makkarin nurkkaa. Siinä esittelemättä jääneessä nurkassa on vielä komea pino säilytyslaatikoita, täynnä työpöydän, jota ei siis vielä ole, läheisyyteen kuuluvaa tarvikkeistoa. Taulutkin vielä puuttuvat sängynpäätyseinältä. Ja noiden kolmen taulun alle taitaa vielä tulla se samainen Design House Stockholmin Wave-naulakko, joka siinä roikkui jo viime kierroksella.

EDIT: Makkarissa ja lastenhuoneessa käyttämämme harmaan maalin sävyä on kysytty todella paljon, joten jatkossa yritän muistaa lisätä sen tiedon aina, kun harmaa seinä vähänkään viuhahtaa! :) Eli, tattadaa, se on NCS-värikartan sävy S 3500-N. Se on hyvinkin ”väritön” harmaa. Vuonna 2006 Bauhausin myyjä läväytti käteeni lastun, jossa oli tuon sävyn eri tummuusasteet, sävystä S 1500-N alkaen, siitä sitten 500 harppauksilla lukemaa kasvattaen. Meillä oli tuota harmaata siis jo vanhassa kodissamme, kuten muuten myös sävyä S 6500-N.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *