Kirjahyllyn kasvojenkohotusEilen illalla se viimein tapahtui, pitkäaikainen haaveemme toteutui ja kirjahylly sai uudet etusarjat. Projekti polkaistiin käyntiin jo sunnuntaina, kun karautimme koko poppoo bussilla (meillä kun ei ole autoa) Ikeaan ja takaisin tullessamme roudasimmekin mukanamme oikein kunnon lastia. Oltiin varmasti aikamoinen näky, kaksosrattainemme päivinemme…  Kahdeksan 60x32cm mdf-etusarjan lisäksi toimme mm. neljä jätesankoa kaksine mekanismeineen, kaksi 140cm leveää pimennysverhoa, verhotangon, pari maljakkoa, metreittäin kangasta, pari kirjaa… Nämä ja muutama muukin artikkeli, kaikki linjurilla siis! :)

Etusarjat vaihdettiin, ne alkuperäiset kun eivät olleet täysin mieluisia edes ostohetkellä. Eniten niissä häiritsi lasin vihertävyys ja hyvänä kakkosena tulivat alumiinikehykset (oon enemmän teräs-naisia). Alunperin lasin alle oli tarkoitus laittaa kuvia, mutta eipä sitäkään sitten koskaan saatu aikaiseksi. Stuvan etusarjojen kaltaisista valkoisista ja vetimettömistä haaveilin ja lopulta ne kyseiset ihanuudet sitten myös hankittiin. Ja olisi hankittu varmasti aiemminkin, jos vain olisin ollut varma, että saan kiinnitettyä ne noihin laatikoihin. Bestå-laatikoilla kun on erilainen mitoitus, eivätkä etusarjan rei’itykset mene aivan yksiin Stuvan kanssa. Ongelma ratkesi pienten testien jälkeen siten, että etusarja on laatikossa kiinni vain alemmalla epäkeskoruuvilla, ylemmän ruuvin korvaan kulmaraudalla (kunhan vain ehdin poiketa rautakaupassa…). Toinen ratkaisuvaihtoehto olisi ollut mitata ja porata etusarjoihin uudet reiät, mutta se olisi vaatinut jo huomattavasti enemmän tarkkuutta, joten kulmarauta tuntui turvallisemmalta vaihtoehdolta. Nyt olen erittäin tyytyväinen! Kirjahylly mätsää upeasti myös seinän toisella puolella majailevan lasten vaatekaapin kanssa, Stuvaa kun on sekin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *