Aattona kuusen alla

Uskokaa tai älkää, mutta tänä vuonna jouluumme kuului myös pilkahdus punaista! Tai no, ei se ole pelkän uskon varassa, sillä kyllähän nuo kuvat asian todistavat. Omilla nauhoilla tuunattujen perustonttulakkien lisäksi punaista löytyi nauhasta kukkapuskan ympäriltä, kynttilöistä ja lahjapaketista. Ensin kuusen alla poseeraa osa ulos lähteneistä paketeista, myöhemmin omaan huusholliin jääneet yhdessä ensimmäisen sisääntulleiden pakettien satsin kanssa. Myöhemmin illalla saapui vielä melkoinen lahjalähetys. Kiitos vaan pukille, täällä ollaan taidettu olla kilttejä!

Lahjapaperina käytin Clas Ohlsonin pilkullista hyllypaperia, kiinnitykseen ja koristeluun hiljan tilaamiani Teippitarhan teippejä. Minusta noista tuli oikein söpöjä ja hillityn jouluisia!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *