The Synttärit 

Kaksi (melkein) 1-vuotiasta, 32 vierasta, 375 kuvaa ja iso läjä lahjoja (kovin mieluisia olivat, kiitos!). Tarjolla oman keittiön lakritsi-sitruunarahka-kaakut, mokkapalat, sisältä ”hivenen” raaoiksi jääneet (uusien tyyriiden vuokienko syytä?) kuppikakut sekä turkinpippurimarengit (kiitos vinkistä, lukijaiseni!), Lidlin pakastealtaan ihanat Salami-pikkupizzat, sekä mamman näpräämät macaronit ja kirjainpikkuleivät (kiitos vielä kerran!). Lapsille vielä maissinaksuja, rusinoita ja kuivattuja banaanilastuja. Mamma oli macaronien ensikertalainen, mutta upeasti nuo silti onnistuivat, kiitos useasti läpi katsotun tutorial-videon? Kirjainpikkuleipiähän meillä oli tarjolla jo nimijuhlissa, mutta nyt mukana oli myös numero 1! Kakkoskierroslaiset (kahdet pienten päiväuni-ikäisten perheet, sekä yhdet naapurit) saivat bonuksena (kun ne kuppikaakut osoittautuivat raaoiksi…) Pirkan Pieniä sitruunaleivoksia. Jos olisin tiennyt tuollaisia söpöläisiä olevan olemassa, niin niitä olisivat saaneet kaikki, niin hyviä ja sävyihin sopivia ne olivat!

Olen melkoisen ylpeä tuosta ”keksinnöstäni” varustaa tarjoilupisteenä toiminut työpöytätaso Ikean halvalla valkoisella pöytälevyllä (100x60cm, 9,95€), joka sekä peittää keittotason, että nostaa nuo tarjolla olevat herkut kivasti esille! :) Välitilaan askartelin sävyihin sopivan viirinauhan (jep, so last season…) kaappiin säilömistäni Marimekon paperi- ja lahjapusseista, sekä Lidlin edullisesta keltaisesta askartelukartongista. Palloistahan olen jo kertonut.

Kiire tuli ja joitain suunniteltuja asioita jäi tekemättä, kuten lastenhuoneeseen ripustettaviksi tarkoitettujen ilmapallojen unohtuminen eteiseen roikkumaan, tai sokerikuorrutepallojen uupuminen kakun päältä… Mutta hei, onpahan ensi vuonna jotain, mitä parantaa! ;)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *