Kaunista ja käytännöllistä
Toissailtana karkasin kaupoille ihan yksikseni ja nyt kun oli tilaisuus, pyörin oikein hartaudella myös Clas Ohlsonin hyllyjen välissä (sinne kun ei pääse rattailla). Jostain syystä tykkään kyseisestä puljusta oikein kovasti! Jätesäkkien ja muun kauppalistalla lukeneen kulutushyödykkeen lisäksi kotiutin kolme rullaa ihanan sympaattista pilkullista hyllypaperia ja yhden mustan jatkojohdon. Alkuperäisellä ostoslistalla oli kyllä myös yksi musta jatkojohto, joskin hieman toisenmoinen. Miten onkin niin, että pelkkä ”uusi” väri tekee noinkin arkisesta tarvikkeesta suorastaan houkuttelevan? Olen niin kyllästynyt niihin likaisiin valkoisiin, että mieli tekis laittaa kaikki jatkikset vaihtoon. NUDit ne vasta hienoja onkin, mutta 3,90 euron hintaan tuo yksivärinen musta vetää kyllä vertoja niillekin.

Ja kuten kuvasta näkyy, myös meillä on HAYn säilytysboksi, surffaamme siis trendien aallonharjalla. Tampereella niitä saa ainaskin Design Boulevardista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *