JättiläislegojaNämä legorasiat tulivat Citymarketteihin loppusyksystä, juuri kun jäin pois töistä, enkä liikuskellut enää kyseisen automarketin lähettyvillä. Mutta hyvä niin, koska tammikuussa näitä sai Cittarin alelaarista pilkkahintaan! Jollen ihan väärin muista, maksoin noista pienemmistä 7 ja isommista 10 euroa, alkuperäiset hinnat kun pyörivät siinä 17 ja 27 euron kieppeillä. Haluaisin vielä pari keltaistakin, ja arvatenkin nyt harmittaa kovasti etten ostanut niitä jo silloin! Laatikot täytettäneen leluilla ja muilla härpäkkeillä, varmasti myös legoilla.

Pidän kovasti myös noista Ikean komeroista. Niihin uppoaa mukavasti kaikki vauvojen vaatteet ja lelut. Jaloiksi valitsin mattamustat alumiiniset Bestå-jalat, ne Stuvan omat pastelliset kun eivät oikein uponneet…

Nuo ovet ja laatikon etusarjat miellyttävät silmääni niin kovasti, että olen harkinnut korvaavani niillä kirjahyllymme lasiset laatikon etusarjat. Kiinnityssysteemien yhteensopivuus täytyy tosin tarkistaa vielä ennen mahdollista ostopäätöstä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *