Valoa näkyvissä!


Kämppä on ollut hujan hajan jo useamman viikon, eli siitä asti kun seinänpätkää alettiin pykäämään. Nyt ollaan kuitenkin jo voiton puolella ja valoa näkyy tunnelin päässä, kun Operaatio Kirjahyllykin saatiin suoritettua tänään. Appivanhemmat saapuivat sylittelemään ja kärryttelemään vauvoja, joten saimme keskittyä hommaan ihan kunnolla. Sänky saatiin siirrettyä uuteen makuusoppeen jo toissa iltana ja hyvin ovat unet maittaneet siinäkin osoitteessa. Tai olisivat maittaneet, jos vaan oltaisiin päästy ajoissa nukkumaan… Kahden viikon sisällä on koottu vitriini, kaksi vaatekaappia, pinnasänky ja syöttötuoli (vasta yksi, koska toisen tuolin huonokuntoisia osia pitää käydä vaihtamassa) ja puolille öinhän se on väkisinkin mennyt, kun olemme päässeet työn touhuun vasta illalla vauvojen nukahdettua.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *