• nelio

  Ihanaa! Minäkin olen haaveillut vaivattomasta mökkeilystä kaupungissa. Ja minulla on myös mukavia muistoja siirtolapuutarhasta lapsuudessa. Hyvä päätös! Ja mukava, kun saa toteuttaa sitä runsaampaa sisustustyyliä toisaalla.

 • Pauliina

  Voi, kuulostaapa kivalta. Toivottavasti tärppää ja päästään seuraamaan mökin remontointia :) Tuollaista pientä mökkiä olisi varmaan myös mukava laittaa, kun työmäärä ei olisi niin mahdoton. Ja lyhyt etäisyys ehdottomasti plussaa.Tanskalaiset sisustuslehdet ovat ihania.

 • m-a

  Oijoi! Vähänkö mahtavaa, jos saatte sen! Olen ymmärtänyt, että noita mökkejä vapautuu aika harvoin ja ne myydään tosi nopsaan.Samat haaveilut mulla, piskuinen järvenrantamökki huussilla olis täydellinen, mutta hintataso ei! Siirtolapuutarhakin on siinä rajoilla… Mutta ehkä nelikymppislahjaksi voisin sellaista harkita. :)

 • Kotoilija

  Nyt vain tekemään kauppoja!! Vitsiläinen. Siinä olisi taas mahtava projekti seurattavaksi. :)Tässä osoitteessa puolestaan kaivataan ideoita pienimuotoiseen palstaviljelykseen. Sellaista varmaan harrastettaisiin teidän siirtolapuutarhassakin, vai?

 • Tiinakaisa

  Aijai, pidetään peukkuja, että kaikki natsais kauppoihin asti! Näin kesän alussa olisi just mahtava päästä tuollaista laittamaan.

 • sanna matilda

  Kiitos tsemppauksesta! :)Voipi olla, että meidän on jatkettava etsimistä, josko löytyisi joku vähän parempikuntoinen mökki. Tuo kiikarissa ollut kun vaatii reipasta remonttia ja tää kämppäkin on vielä kesken… ;)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee