Pöytä molemmille

Viimeinkin on koittanut se kauan odotettu hetki, että meille molemmille on oma työpöytä! Tai jos ei nyt molemmille ikiomaa nimikkopöytää, niin ainakin oma tilansa erilaisille tehtäville. Toista pöytää hallitsee tietokone ja toinen pöytä on pyhitetty laskutilaa vaativille toimille, kuten vaikkapa ompelemiselle ja askartelemiselle. Joskin nyt mies on levittänyt pöydälle läppärin ja tutkimusmateriaalinsa (17 kirjaa).

Jälkimmäisen pöydän paikoilleen asettamista edelsi alle jäävän lattian maalaaminen kolmanteen, eli viimeiseen kertaan. Toki peräkammarin lattiasta puolet on vielä kolmatta kiekkaa vailla…

Kirjatkin ovat sopivasti pöydässä istujan käden ulottuvilla. Hylly vaan on pirun ruokottomassa kunnossa! Kaipaisin jotakuta superjärkkäriä sekä henkiseksi, että ihan konkreettiseksi avuksi. Kirjat ovat niin kirjavia ja eri kokoisia, etten keksi miten ne saisi nätisti. Ja vielä kun mies käyttää kirjoja päivittäin, ei hän ole kovin suostuvainen mihinkään värijärjestyksiin. Se toimi vielä kaksi asuntoa ja sata kirjaa sitten…
Ehkä me vaan hankitaan ovet!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *