Itseinho valokuvasta

Mä tiedän, että monien kuvien takana on hirmuinen määrä tunteja. Pitää poseerata, katsoa valoitukset kuntoon, muokata ja nämä kaikki vasta siinä vaiheessa jos kuva on sinne päinkään ookoo. Mun kuvat on tosi harvoin ammattilaisten ottamia. Oikeastaan ikinä. Ja jos niin ovat, olen sen kyllä oikein isosti avoimesti kertonut. Mun kuvien takana olen joko minä automaattilaukaisimella, mun mies pääsääntöisesti tai mun lapset. Ihan jokainen. Ai miks näin? No siksi koska mä olen kokonaisuutena niin epätäydellinen, etten näen mitään syytä koittaa muokata itsestäni täydellistä valokuvien muodossa. Olen kyllä saanut oman osuuteni itseinhoa valokuvasta.

Joskus valokuvat vain saavat sut joko pitämään itsestäsi tai sitten vihaamaan. Joka on sinänsä ihan hirmu karua. Koska sitä on, mimmoinen on. Musta on joskus aikoinaan pari vuotta sitten otettu ihan järkyttävä kuva ammattilaisen toimesta. Se oli jokaisessa paikallislehden kannessa sen toimijan lehtien levikissä ja mä itkin. Mä itkin niin paljon, koska mä olin omasta mielestäni ihan järkyttävä ja mua hävetti. Meni kauan ennen kuin taas uskaltauduin kameran eteen ja senkin tein vain mun miehen suostutuksella, kunhan ensin vakuutti mulle etten näytä tuolta. No mutta näytänhän! Sehän se ongelma onkin. Mä oon toi, joten sen on näytettävä multa. Eikö olekin aika loogista? Toki nyt jälkeenpäin olen huomannut, että mulle jäi hirveä kammo ja näytän AINA tuon mun horror-kuvan, jottei kukaan ikinä ottais vastaavaa. (tuon yllä olevan kuvan nappasin siitä lehden kannesta omalla kännykällä).

Nää kaikki muut kuvat on napsinut Sampo ja siinä vaiheessa, kun oltiin viimeisen päälle tikissä. Mä aina kailotan, kuinka vähän mä meikkaan tai tuunaan, mutta miettikää oikeesti, minkälaisen kansikuvan meikä olis saanut, jos yhtään olis panostanut. Nykyäänhän tämä kuva jo naurattaa vaikka aikanaan itkin enkä poistunut kotoa päiviin, kunnes uusi painos ilmestyi.

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Facebook – Kauppiaanrouva

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

Bloglovin´- Kauppiaanrouva

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*