Loma – vihdoin saan taantua

Ihana ja reilu puoli vuotta sitten varattu loma on vihdoin täällä! Moni harrastaa äkkilähtöjä, mulla valitettavasti ei ole koskaan tuuria niiden kanssa, joten taloudellisista syistä suosin hyvin ajoissa matkojen varaamista sekä ehdottoman tarkkana olen matkavakuutusten voimassaolosta. Myös lentoluokan parannus on huomattavan paljon edullisempaa ajoissa hankittuna kuin vaikkapa nyt. Minä tyttö käytännössä sain 2 paikkaa yhden hinnalla. Kaikki tiedämme, että usein vain kaikkea ennalta arvaamatonta sattuu, kuten nyt tällä kertaa pienen tytön flunssa meinasi nyypäyttää minut, mutta onneksi iskä otti ohjat ja minä pääsin reissuun sovitusti.

Tämä on nyt se kauan sitten ja usein mainitsemani äiti-tytär reissu mun 13-vuotiaan tyttäreni kanssa. Hänen toiveestaan, kohde oli Arabiemiraatit ja Dubai. Kummallekin meistä ensimmäinen kerta, joten odotus on kova. Odotus tuntemattomasta, mutta sellainen tuhannen ja yhden yön tarinan mielikuva on päässä. Kovasti tätä kehutaan, joten katsotaan mitä tuleman pitää.

Hotellimme sijaitsee ihan ”keinotekoisten palmujen” kärjessä. Hotellivalinta perustui ensinnäkin tarjoukseen, jonka bongasin, mutta ehdottomasti sen vuoksi että hotellissa on lukuisia ravintoloita sekä vesipuisto. Mä ajattelin, että olis huikeaa ison tytön kanssa kahdestaan seikkailla vesipuistossa, koska hän on pienestä saakka ollut kova tyttö uimaan. Onhan siinä oma hohtonsa kun ei tarvitse kenenkään muun toiveita kuunnella vaan tyttö saa määrätä tahdin ja äippä peuhaa mukana. Kieltämättä tuli minulle todella tarpeeseen viime viikkojen jäljiltä. On ihana kuvitella elävänsä 13-vuotiaan maailmassa ilman huolta huomisesta. Myös hänen kanssaan keskusteleminen on ollut niin virkistävää. Oman elämän ”muka huolet” tuntuu ihan väistäviltä pilvenhattaroilta, kun kuuntelen lapseni iloa ja elämän realiteetteja.

Meillä on vasta yksi päivä lomaa takana, mutta saldona on kipeät jalat, palanen kankkua jäänyt vesipuistoon siinä kovassa liukumäessä sekä molemmilta vesipuistoon jääneet lenkkarit. Ei me kumminkaan voitu kuin nauraa, sillä onhan se ihan mahtavaa. Me ollaan niin täysillä keskitytty kahdestaan heilumiseen, kikattamiseen ja seikkailuun, että kummankin aivot näky olevan huttua. Ihan loistava startti lomaan etten sanois.

 

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Facebook – Kauppiaanrouva

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

Bloglovin´- Kauppiaanrouva

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*