Muuta rutiineja – mä ainakin koitan

Mulla hukkuu kaikki päivät ihan käsittämättömään huttuun. Musta tuntuu, että kaikki päivät vaan vilisee kauheaa kyytiä eteenpäin, enkä minä pysy perässä. Rutiineja piisaa. Paljonhan mä olen tietenkin muuttanut omaa arkeani ja rytmitystä sekä karsinut turhia ”kissanristiäisiä” pois. On ollut ehdottoman tärkeää priorisoida omaa elämäänsä siten, ettei tipahda itse kyyditä mukana. Äitin kans olen viettänyt paljon aikaa, ja se on tuntunut lähestulkoon terapeuttiselta nukkua äidin vieressä. Taas jaksaa olla etäjaksolla lapsista ja toisesta puolesta perhettä, kun saa olla taas toisen puoliskon kanssa läsnä.

Läsnä oleminenhan nykyään pitää ihan tietoisesti tehdä. Kaikki kun säntäilevät omiin suuntiinsa arjessa, harrastavat missä lie ja vielä sosiaalisen median eri aplikaatiot ottaa hurjan siivun elämästä, niin ei siinä auta kuin oikeasti miettiä missä kohtaan himmaa ja antaa sen oman täydellisen keskittymisensä siihen hetkeen ja siinä kenen kanssa on. Luulis, että lapset osaavat ottaa huomionsa, mutta monesti nekin vaimenee omien kapuloidensa uumeniin. Siispä meillä on otettu tehokeinot käyttöön ulkoilujen lomassa. Kuulostaa varmasti monen ihmisen korvaan itsestään selvyydelle, vaan ei meillä. Me ollaan jätetty puhelimet lentokonetilaan (puhelin saa olla mukana kuvia varten), mutta muuten täysi ulkopuolisten ärsykkeiden blokkaus. Täällä Lapissahan se toimii helposti, kun kuuluvuudetkin jo katoaa ikään kuin automaattisesti, mutta Tampereella pelkälle lenkille lähteminen on aina puhelinriippuvainen. Mulla esimerkiksi musiikin kanssa.

Sitä on niin hitsin helposti omien tapojensa orja ja vannoutunut rutiineihin. Minä ainakin. On pakko päättää. #ensyösokeria #liikunenemmän ja mitä kaikkia näitä nyt sit onkaan. Kaikki on aina omasta päästä kiinni. Nää lieveilmiöt on myös hyvä muuttaa pois totutusta ja vaikka tuntuis siltä, että pakko kurkata vaikkapa somea, niin harvemmin siellä mikään on muuttunut. Se on vaan hauskaa viihdykettä. Viihdykettä joka on ja pysyy vaikka pyllyn nostaakin pois sohvalta vaikka vajaaksi tunniksi. Eli ei muuta kuin muutoksen tuulet puhalteleen ja pois totutusta huonosta. Enemmän liikettä peliin meille kaikille ja läsnäoloa.

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Facebook – Kauppiaanrouva

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

Bloglovin´- Kauppiaanrouva

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*