Onko vitamiineista hyötyä?

Kaupallisessa yhteistyössä HappyMe Suomi

Muutaman kuukauden ajan meillä ollaan syöty HappyMe ”lonkerovitamiineja”. Lonkerovitamiinit, kuten aiemmassa postauksessa kerroin Riannan niitä nimittävän. Mietiskelin tässä, että mistä tietää onko hyötyä ollut? No, mä itse koen sen, että kun meidän lapsi on rutinoitunut vitamiineihinsa ja niiden ottamiseen, se on ainakin hitsin hyvä merkki. Yleensä ne on valmiina keittiön pöydällä aamiaisen jälkeen, mutta nyt kun kesälomalla ollaan taaplattu rapea kaksi kuukautta, niin siihen on hiukan tullut monenmoisia eri variaatioita. Kuten se, että me saatettiin nauttia aamiainen retkellä metsässä jonakin aamuna. Silti hän iloisena huikkasi: ” Äiti muistikko mun vitskut?”

Mun tyttö on luonteeltaan jo perusreipas sekä -iloinen. En tiedä olenko huomannut suurempia muutoksia tähän, mutta ainakin omalta osaltani olen todella tyytyväinen kaikkien hyvien rasvojen saantiin ilman pelkoa puutostiloista. Minä itse käytän lisäravinteita harkiten, mutta säännöllisesti ja saman haluan tarjota lapsilleni. Kiistaton fakta on, että omegoissa on hyviä vaikutuksia aivoille, näkökyvylle ja sydämelle. Ja HappyMessä on myös D- ja E-vitamiinia, jotka puolestaan ovat hyväksi luustolle ja vastustuskyvylle. Meidän neiti on venähtänyt menneenä kesänä mittaakin niin paljon, että päiväkodin tädit eilen hämmästelivät, kun lomilta palattiin. Vaatteistahan se näkyy kotona.

Tasapainoisen ravinnon saanti on kaiken a ja o tietenkin. Mutta siinä kohtaa, kun koko porukka on lähtenyt ovesta ulos jo aamu seiskalta ja paluu kotiin tapahtuu vasta neljän jälkeen, niin kyllä se kysyy huumoria sekä äidiltä että lapsilta, odotella sitä kaalilaatikon kypsymistä. Joten kyllä, meillä syödään välillä eines poppiksia tai maksalaatikkoa kaikkien mielenterveyden kannalta. Eikä tarvitse varmaankaan ravintoselostetta vetää esiin ymmärtääkseen, ettei kummassakaan järin paljon ”ravintoa” kasvulle ole, että liian rutiiniksi kannattaisi ottaa. Siksikin mä kannustan jokaista ottamaan hyvät vitamiinit rinnalle, vaikkei ihan joka päivä pyrkimyksistä huolimatta, saa sitä itsetehtyä ruokaa aina lautaselle.

HappyMe on ollut meille hirmu helppo myös siksi, ettei mun tarvitse muistaa mennä apteekkiin tms. Minä kun liikun tytön kanssa parin viikon välein vajaa tuhat kilometriä, niin superhelppoa kun tulee säännöllisesti kuuden (6) viikon välein kotiin postilaatikkoon. Siinäkin on hyötyä kerrakseen. Meillä on molemmissa kodeissa käytössä vitskut eikä niiden muistaminen jää mun harteille. Kiitos pikkuihmisen sekä erittäin toimivan toimitustavan.

Lisätietoa saat klikkaamalla linkkiä HappyMe Suomi.

Nyt minun blogini lukijoille ensimmäisestä tilauksesta -50% eli hintaan 9.95€ (norm. 19.90€)

Instagram – Kauppiaanrouva

Snapchat – Kauppiaanrouva1

Facebook – Kauppiaanrouva

Blogit.fi – Kauppiaanrouva

Bloglovin´- Kauppiaanrouva

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*