Bette Box – suosittelen!

 

Kaupallinen yhteistyö

 

Muistatteko sen fiiliksen lapsena, kun kerran kuussa tuli Barbie-lehti? Tai niin no, enhän mä tiedä kuinka moni mun lukijoista on ylipäätään Barbie-fani, mutta niin kuin taannoin kerroin, mä olin. Joka tapauksessa, kerran kuussa tuli lehti ja mä laskin jo viikon jälkeen päiviä milloin uusi kuukausi vaihtuu. Nyt tuli nostalgisesti hiukan samanlainen fiilis, kun mulle tarjoutui mahdollisuus testata yhteistyössä Bette Box:in kanssa heidän kuukausittaista kauneus-boxia. Mä tiesin sen saapuvan, ja sitäkös jännityksellä odotin.

Nyt on pakko myöntää, että minä en ollut koskaan aiemmin kuullutkaan tällaisesta. Joka kuukausi boxi sisältää 4-6 kauneustuotetta. Siellä voi olla trendejä, uutuuksia tai klassikoita. Tämän luin heidän omilta sivuiltaan, kun hämmästelin tällaista ihanuutta. Jokaiselle naiselle, ja on toki miehillekin, oma hemmottelulaatikko suoraan kotiovelle kannettuna.

Liian harvoin tulee testailtua mitään uusia tuotteita, ja mä tahdon olla välistä ihan liian kaavoihini kangistunut. Uusin tuttavuus minulle Bette Box:in tarjoamana oli ehdottomasti kuivashampoo! En ole koskaan aiemmin ajatellut, että minun hiuslaatuni voisi käyttää näin simppeliä tuotetta. Mä kun pesen hiukset kerran viikossa, niin kyllä kieltämättä jo viidennen päivän tiimoilla alkaa raikkaus olemaan suhteellisen kaukana meikäläisen nupista. Tämä Biozellin volumizing kuivashampoo ei jättänyt tahmaa, ennakkopeloistani huolimatta, vaan oli yllättävän keveä ja hyvän tuoksuinen.

Mä himoitsin tän menneen miniloman jäljiltä itseni hemmottelua ja tein heti silmänaamion kylvyn kylkeen kotiin palattuani. Lennoilla minun kasvot ainakin kuivuu ja silmien tummentumat hyppää kyllä vastaantulijan silmille. Tähän mä olen jo vuosia käyttänyt silmänaamioita, mutta pakko myöntää, tuo boxista löytynyt Kocostarin eye mask on muotoutunut viime aikojen ehdottomaksi lemppariksi.

Tuon kuivashampoon ja silmänaamion lisäksi boxi sisälsi Rexona suihkusaippuan, tämä orkidean tuoksuisena. Hyvää vaihtelua minun vuosien vakkariin Doveen. Yllärinä löytyi myös Lumenen kasvovoide kaikille ihotyypeille, Vichyn kosteuttava kasvovoide, XZ hiushuuhde, Lumene CC voide, Lorealin kasvo- sekä huulikuorinta, Garnierin After Sun Mask sekä mun vakkari Doven alumiiniton dödö. Ihan järjettömän paljon laadukasta kosmetiikkaa! Tämän kaiken hinta on 18.90€ kuukaudessa! Ja mä sain vielä oman koodin teille lukijoille, eli koodilla KAUPPIAANROUVA, te saatte 4 euron alennuksen joko jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boksista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta.  Tsekkaa sivuilta www.bettebox.fi. Suosittelen todellakin kokeilemaan! Tarjous voimassa 18.6-31.7.2018.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*