Nämä ovat julkkisnaisten luottotuotteet kauneudenhoidossa – ”Luonnonkosmetiikka on pelastanut ihoni”

Luottotuotteet pelastavat ja pistävät hektisen arjen mutkia suoriksi. Mutta oletko miettinyt, millaisia luottotuotteita suomalaiset eturivin julkkisnaiset käyttävät? Tässä vastaus.

Luottotuotteet pelastavat, kun kello juoksee ja peilistä katsovat mustat silmäpussit.

Idealista kysyi suomalaisilta julkisuudesta tutuilta naisilta, mitkä ovat heidän luottotuotteensa kauneudenhoidossa.

luottotuotteet linda

”Olen kauneudenhoidossa aivan onneton, mutta Lancômen ripsivärit ovat hyviä, koska kyynelehdin aina ja joka tilanteessa”, näyttelijä Linda Wiklund kertoo.

luottotuotteet-maarit

”Olen ihan hirveä hunsvotti kauneudenhoidossa, mutta käytän kookosöljyä ihan mihin vaan. Talvella kasvoihin, kun iho menee rapeaksi, hiuksiin, valtaloon, jalkapohjiin ja kynsinauhoihin”, Salattujen elämien Maarit Poussa sanoo.

luottotuotteet-karoliina

”Siirryin luontaiskosmetiikkaan aika lailla silloin, kun aloin harrastaa uimahyppäämistä. Keskuslämmitys, vesi, kemikaalit ja talvi olivat iholle liikaa.

Logona ja Mádara ovat pelastaneet ihoni. Niillä on huipputason meikit, ja Mádaran puhdistusketju on huikea. Testasin vuosikausia kaikki merkit läpi, että löysin tarpeeksi rasvaisen kosteusvoiteen. Mádara on myös talvi-iholle sopiva”, näyttelijä Karoliina Blackburn kertoo.

Lue myös: Oletko jo kokeillut fermentoitua kosmetiikkaa?

luottotuotteet_heidi

”Aloin juuri käyttää yhtä Diorin silmänympärysvoidetta, koska nämä ilmat tekevät ihon todella kuivaksi. Tuntuu siltä kuin illalla voisi vetää ihokerroksen pois”, ex-missi Heidi Sohlberg sanoo.

Lue myös: Nämä tuotteet tekevät paluun: katso top 5 meikkitrendit!

luottotuotteet-pihla

Flower by Kenzo -hajuvesi. Olen käyttänyt sitä vuosia”, näyttelijä Pihla Penttinen kertoo.

luottotuotteet-ina

”Tykkään luonnonkosmetiikasta. Laveran seerumi ja Mádaran pihlajavoide toimivat. Ekopharman öljyllä voi ottaa vaikka silmämeikin pois”, toimittaja Ina Mikkola kertoo.

luottotuotteet-merituuli

”Hiuksissa luotan Kevin Murphyn tuotteisiin. Käytän yleensä kosteisiin hiuksiin suihkutettavaa ainetta ja sitten laitan vielä öljyä latvoihin ja korvan edessä oleviin suortuviin. Näyttää luonnolliselta ja vähän hippimäiseltä”, televisiosta tuttu kokki Meri-Tuuli Väntsi sanoo.

Lue myös:

Kolme ’must have’ -kosmetiikkaa

Juhlameikki luonnonkosmetiikalla

Helppo pikkujoulumeikki

Teksti
Kuvat Ari Lahti, Pasi Murto

Tilaa Idealistan uutiskirje!

Saat sähköpostiisi suoraan monipuoliset treeni-, kauneus- ja hyvinvointijutut.

Toimitus suosittelee