Idealistan viikon horoskooppi (8.-14.10.)

Oinaalla ja härällä raha ei tunnu pysyvän käsissä, mutta rapu ja jousimies nauttivat tasaisesta kassavirrasta. Lue, miltä sinun horoskooppimerkkisi viikko näyttää rakkauden, työn ja rahan suhteen.

Oinas

Rakkaus: Tavanomaisia latuja ja keskiharmaan sävyissä kulkenut rakkauselämäsi saa jakson loppua kohti loivaa nousua. Yllättävän läheltä löytyy lempeä.

Työ: Töissä menee ihan hyvin, mutta jos olet yhtään epäreilu, kylvät jälkeesi pahaa verta. Onhan sinulla puhtaat jauhot pussissa?

Raha: Pohdi vielä joka ilta, menivätkö afäärit oikein. Pieni varovaisuus kannattaa, siten pysyt varoissasi.

Härkä

Rakkaus: Viikonlopun jälkeen törmäät aitoihin, tunteensa näyttäviin ihmisiin. Liittoudu heidän seuraansa.

Työ: Sinua on syytetty jostain, mutta kun pysyt oikeamielisenä, saat lopulta muut taaksesi. Ryhmävoima liidättää eteenpäin.

Raha: Vielä rahaa on, mutta onnetar on hyvin, hyvin oikukas. Ole siis varovainen, älä sijoita riskiin, vaan säästä.

Kaksonen

Rakkaus: Yksikin väärä syöttö tai edes epäily vilunkipelistä, ja menetät hänet. Aina pitää pelata puhtailla jauhoilla, mutta varsinkin nyt!

Työ: Pistä kaikki peliin ennen viikonloppua. Sen jälkeen nimittäin vastassa on todellisia vaikeuksia eri suunnilta.

Raha: On lähes varmaa, että sinulta nyppäistään turhat pois. Kylillä on paljon ihmisiä, jotka ottavat, jos vain annetaan.

Rapu

Rakkaus: On jälleen huippuhetkien aika, mutta varoitan tuudittautumasta erinomaisuuden tunteeseen. Romantiikka on oikukasta.

Työ: Et ole ihan yhtä nero muiden mielestä kuin omastasi. Ei silti hätää. Kunhan katsot peiliin, loppujakso on taas helpompi.

Raha: On taianomaista, miten viime viikolla tehdyt, vähän ehkä tuhlaavatkin ostokset näyttävät tuovan vielä lisää maallista hyvää sinulle.

Leijona

Rakkaus: Kaikki alkaa siitä, että menetät jotain. Vain sitä kautta kuitenkin saat jotain uutta. Jakso pysyy tasapainossa.

Työ: Kannattaa kysyä neuvoa. Sinua ei pidetä tyhmänä, vaikka pyytäisit apua perusasioissakin. Hyvä vire jatkuu.

Raha: Ymmärrät olla päästämättä pelimerkkejä hyppysistäsi, ja viikonvaihteen jälkeen tuntuukin mukavan äveriäältä. Ainakin vähän.

Neitsyt

Rakkaus: Suutelu tai koskettaminen tai rohkea aloitteen tekeminen olisi nyt viisautta. Siitä palkitaan, ja onni suosii jälleen rohkeaa.

Työ: Pääset taidoissasi hyppäämään uudelle tasolle, mutta siitä huolimatta tunnet pientä takapakkia. Katso kokonaisuutta!

Raha: Kun muistat talouden perusasiat, jakso pysyy kuivilla. Et voi saada mitään, riskistä palkitaan, mutta hullu pelaa siemenperunansa.

Vaaka

Rakkaus: Vaakanaisilla on vahva jakso. Teidät huomataan ja loistatte. Miehet: jakso vaatii panostusta, mutta on ylävireinen.

Työ: Jos et nyt käytä aiemmin oppimaasi uutta, alkaa työ helposti maistua puulta. Pohdi siis, mitä voisit tehdä uudella tavalla.

Raha: Et ehkä huomaa, mutta aika on pienen nousun. Nousu on hiipivää, mutta varmaa. Ehkä jokin vanha sijoitus palkitsee?

Skorpioni

Rakkaus: Tehokas armottomuus kannattaa rakkaudessa. Vain laittamalla tarkat (mutta lempeät) rajat saat tilanteen rauhoitettua.

Työ: Jakso on vahvan saavutuksen aikaa. Jokin ainutlaatuinen tilaisuus purjehtii askareisiisi. Ota siitä kiinni, ja nouse kyytiin.

Raha: Ole avoin vaikeasta tilanteesta, ja saat neuvon ympäristöstäsi. Tunnet kyllä hyvän vinkin, kun sen kuulet.

Jousimies

Rakkaus: Noniin, taisit saada nenillesi? Ota kuitenkin rauhassa, elämä ei ole ohi. Huomaat kyllä, että sinua yhä arvostetaan.

Työ: Saamasi virtapiikki pitää sinut työteliäänä ja vaikuttaa positiivisesti varsinkin keskittymistä vaativiin toimiisi.

Raha: Nyt jo hiukan helpottaa. Jaksa säästää, ja loppujakso eli ensi viikon alku alkaa olla huomattavan paljon pehmeämpää aikaa.

Kauris

Rakkaus: Järjen kanssa ei aina ole helppoa pelata sydämen pelejä. Olisit hänellekin armeliaampi. Hänhän vain haluaa sinua!

Työ: Hedelmät on nyt syöty, ja satokausi ei ole vielä alkanut kunnolla. Joudut oikeasti paiskimaan hommia. Et toki turhaan.

Raha: Otahan arjen talous hanskaan. Ympärilläsi on uhkia, ei juuri villejä mahdollisuuksia. Säästäväisyys siis kunniaan.

Vesimies

Rakkaus: Surullista, että huonoja aikoja seuraa joskus kovat ajat. Luota itseesi, vaikka ympäriltäsi lähteekin lämpöä pois.

Työ: Tämä viikko on nyt sitten se, jolloin joudut väkisin lepäämään. Ajattele sitä tilaisuutena uudistua työelämässä.

Raha: Varovasti, pitkän kitkuttelun jälkeen säästäväisyys helpottaa tilannettasi. Peli on kuitenkin yhä herkkä, ole varovainen.

Kalat

Rakkaus: Olet otteissasi varma, ja se on hyvä. Suunta on vähän alaspäin, mutta lempeä kala pitää silti tilanteen hallussaan.

Työ: Heti kun ymmärsit olla välittämättä liikaa muista, saat voimavarasi luovuuden paremmin käyttöön. Älä silti ala öykkäröidä.

Raha: Kuten kalat, saat vankan inspiraation ja pistät tuulemaan. Siksi lompakkosi ohenee. Vasta tulevaisuus kertoo, oliko idea hyvä.

Teksti
Kuva Fotolia

Toimitus suosittelee