Idealistan horoskooppi (13.-19.8)

Leijonilla ja kaksosilla menee tällä viikolla lujaa rakkaudessa, mutta vesimiesten ja kalojen lemmenleikit saattavat mennä solmuun. Lue, miltä sinun horoskooppimerkkisi elokuinen viikko näyttää rakkauden, työn ja rahan suhteen.

Oinas

Rakkaus: Mielenkiintosi lemmenasioihin osoittaa hiipumisen merkkejä. Oletko kyllästynyt nykymenoosi? Tämä jakso ei tuo helpotusta oloosi.

Työ: Asiakaspalvelu on vaikea laji, joka näyttää sujuvan sinulta kuin tanssi. Muissa ammateissa sarvipäillä hieman tökkii, mutta ei tämä silti mikään katastrofiviikko ole.

Raha: Valuuttaa menee, mutta onneksi sitä tuleekin. Yritä saada rahavirtaasi jonkinlainen suvanto.

Härkä

Rakkaus: Viikonloppuna kannattaa juhlia, sillä pitkään jatkunut alakulo osoittaa loppumisen merkkejä. Näytä rakkaallesi, mitä on romantiikka. Sinkkuhärkien kannattaa lähteä radalle.

Työ: Viikonlopussa on virtaa, mutta uusi viikko alkaa takkuillen. Yritä selvitä velvoitteistasi, vaikka se vaikeaa onkin.

Raha: Hitaasti mutta epävarmasti taloussuhdanteesi kohenee. Laita asiasi järjestykseen.

Kaksonen

Rakkaus: Viini virtaamaan, ja rammarista tsatsatsaata! Näin hyvää loppuviikkoa ei kohdallesi satu ihan kohta, joten ota ilo irti hetkestä!

Työ: Tee päätökset ja pysy niissä, älä anna mielesi harhailla. Menosi on niin takuuvarmaa, että työkavereittesi on vaikea pysyä mukanasi.

Raha: Talouden epävarmat tuulet sotkevat suunnitelmiasi, etkä meinaa pysyä kaikissa käänteissä mukana. Jäädytä tilanne!

Rapu

Rakkaus: Kun rakkauselämä on kunnossa, on kaikki kunnossa. Mielesi ailahtelut saattavat aiheuttaa kumppanillesi pahaa mieltä. Muista myös hänet, kun sähläät!

Työ: Vaikka kaikki ei sujukaan kuin elokuvissa, on sinulla kuitenkin hyvä vauhti ja selviydyt myös vaikeimmistakin haasteista. Anna palaa!

Raha: Kaiken pitäisi sujua rutiinilla, mutta viikon loppupuolella tapahtuu jotakin yllättävää, johon kannattaa varautua.

Leijona

Rakkaus: Kesän huippuhetkesi osuu tähän viikkoon, joten nauti nyt, kun viime ajat ovat menneet hieman miinusmerkkisesti. Harmi, että vauhtisi ei kestä pitkään.

Työ: Toivottavasti lomasi oli rentouttava, sillä tarvitset voimia alkavaan syksyyn. Tilanne ei näytä pahalta, jos vain saat pidettyä kielesi kurissa.

Raha: Valuuttajumalat eivät tunnu olevan mukanasi, joten tällä jaksolla ei kannata yrittää mitään uskaliasta. Aikasi menee selviytymiseen.

Neitsyt

Rakkaus: Vaikka viikon päivänsankareilla onkin hyvä myötätuuli mukanaan, ei tämä jakso ole kuitenkaan aivan rakkaudella täytetty. Oma aktiivisuutesi on avainasemassa!

Työ: Olet kuin uudestisyntynyt, minkä myös esimiehesi panevat merkille. Älä kuitenkaan vielä mene ruinaamaan palkankorotusta.

Raha: Osaat yleensä käsitellä rahaa ja venyttää penniä, mutta nyt jopa sinulla on vaikeaa selviytyä.

Vaaka

Rakkaus: Mielesi ei meinaa asettua, vaikka kuinka tekisit vakaita päätöksiä. Sehän juuri lemmenasioissa niin kiehtovaa onkin: rakkaus ei kysy, mitä mieltä olet. Se puree silloin, kun haluaa.

Työ: Olethan osannut kerätä voimia kesällä, sillä nyt niitä tarvitset. Rankka jakso uuvuttaa kokeneenkin konkarin saati sitten junioreita.

Raha: Jos työelämässä tökkii, niin rahamaailma odottaa sinunlaisiasi sijoittajia. Voit vaikka vähän törsätä.

Skorpioni

Rakkaus: Jo jonkin aikaa vaivannut alakulo rakkausrintamalla päättyy, ja pääset vihdoinkin todella nauttimaan. Muista, että tangoon tarvitaan kaksi, joten sinunkin suorituksella on merkitystä.

Työ: Menosi on vakaata, ja mielesi vaihteluväli sopivan pientä, joten et kaadu stressiin. Mitään uskaliasta ei toki tällä jaksolla kannata kokeilla.

Raha: Selviät tästä jaksosta kevyesti, mutta ylijäämävaluuttaa ei kannata kuitenkaan heitellä maailmalle.

Jousimies

Rakkaus: Pahimmat karikot ovat takanasi, joten voit alkaa jälleen elää niin kuin haluatkin: nauttien. Pidä silmät auki: koskaan ei tiedä, minkä kulman takana se Amor istuu.

Työ: Työelämäsi on hieman alavireistä, mutta kun päätät selvitä tästä jaksosta, teet sen myös. Lennokkaimmat ideat kannattaa säästää tuonnemmaksi.

Raha: Teitkö neuvoista huolimatta jotain huolimatonta, vai miksi tilisi yskähtelee tuohon malliin?

Kauris

Rakkaus: Kesä oli ja meni, ja se sujui sinulta hieman vaisuissa merkeissä. Älä huoli, aaltoliike on aivan normaalia. Tämä jakso kannattaa katsella sivusta, mitä tuleman pitää. Et ole nyt sankariainesta.

Työ: Vaikeaa on, vaikka ei pitäisi. Ota lusikka kauniiseen käteesi ja ala paiskia hommia. Sinun on itse selviydyttävä, apua ei ole eikä tule.

Raha: Hurvitteluvaihe on nyt takanapäin, ja joudut laskeskelemaan, mihin rahat riittävät.

Vesimies

Rakkaus: Teatteriksi meinaa mennä koko lemmenleikkisi, joten pysähdy hetkeksi ja kokoa itsesi. Ethän voi pistää lekkeriksi vakavia asioita, vaikka mieli tekisi. Pelissä ovat myös kumppanisi tunteet.

Työ: Olet pitkään suunnitellut tekeväsi jotain repäisevää. Malta vielä hetki, äläkä hosu. Se voi pilata parhaatkin pläänit.

Raha: Säästäväisyys on tämän jakson avainsana. Jonninjoutavaan ei kannata eurojaan hassata

Kalat

Rakkaus: Olet selviytynyt viime ajoista lähinnä tuurilla ja kekseliäisyydellä, mutta rajat ne on rakkaudessakin. Pystyt vakuuttamaan rakkaasi hyvistä aikeistasi, vaikkei se helppoa olekaan.

Työ: Jakso vaihtuu hyvissä fiiliksissä, mutta saat huomata, että vastatuuli on yllättävän kylmä.

Raha: Bluffisi taisi onnistua, ja pystyit korjaamaan kurssisi suunnan. Sinulla kävi sellainen tuuri, jota ei kannata kokeilla toiste.

Teksti
Kuva Fotolia

Toimitus suosittelee