Idealistan viikon horoskooppi (1.10.-7.10.)

Rakkaus aiheuttaa tässä jaksossa kitkaa lähes kaikille horoskooppimerkeille. Lue, miltä sinun merkkisi viikko näyttää rakkauden, työn ja rahan suhteen.

Oinas

Rakkaus: On tärkeää suojata sydän, muuten saattaa lähteä päästäkin järki. Kun pidät tämän mielessä, jaksoon ei osu kuoppia, jos ei huippujakaan.

Työ: Ole fiksu ja päästä vanhoista, jäykistä tavoista irti. Se nostaa meininkiä työpaikalla. Olisi jo korkea aika.

Raha: Sinulla on onnea peleissä. Maltillinen panos voisi tuoda jotain makoisaa, mutta siemenperunoita älä pelaa.

Härkä

Rakkaus: Tee nöyrästi työtä hänen eteensä ja ole huomaavainen. Ilman huomionosoituksia viikko jää kylmäksi.

Työ: Kilpailija tai suorastaan vastustaja ottaa tällä jaksolla yliotteen. Varaudu ajoissa siihen, että pelionni ei ole myötä.

Raha: Ja menestys talousasioissa jatkuu. Olet kyllä ihan kaistapäinen, jos et jo vilkkaasti ala pistää jotain sukanvarteen huonompia aikoja varten.

Kaksonen

Rakkaus: Olet saavuttanut luottamuksen, mutta älä luule hypnotisoineesi häntä. Kun pelaat reilusti, edessä on lemmen viikko.

Työ: Tämä jakso lupailee hyvää heille, jotka jaksavat yrittää. Helppoja voittoja ei kuitenkaan ole tarjolla, kuten yleensäkään.

Raha: Olet hyvissä varoissa. Älä kuitenkaan levittele tuohta äläkä anna sitä vastikkeetta pois, sillä mikään ei riitä ikuisesti.

Rapu

Rakkaus: Paikkaat vanhaa virhettäsi, ja sinut otetaan avosylin vastaan. Anteeksianto ja -saaminen piristävät viikonloppuasi.

Työ: Pohjakosketus, lepuuttava loppuviikko ja viikonloppu – sitten voitkin saada paljon aikaan. Älä anna raskaan alun masentaa.

Raha: Vahva kausi jatkuu, ja voit sijoittaa taas saavutuksiasi hyviin kohteisiin. Ihan turhiinkin, jos siltä tuntuu.

Leijona

Rakkaus: Viikonlopun jälkeen koittaa krapulavaihe, kuvaannollisesti. Jokin irtiotto taitaa olla liikaa. Koeta pysyä kohtuudessa.

Työ: Hyvä vire on löytynyt, eikä mikään ulkoinen uhkaa sitä. Keskity siis jaksamiseesi ja jaa työn iloa muillekin.

Raha: Rahaa ei kukkarossa ole normaalia enempää, mutta viikonvaihde olisi tähtien puolesta oiva vaihe pistää haisemaan. Tuotto on lähes taattu.

Neitsyt

Rakkaus: Kerrankin kannattaisi katsoa taakseen. Viime aikojen syheröt ovat opettaneet sinulle jotain, ja nyt olisi aika ottaa opit käyttöön.

Työ: Torstain lisäksi vähän yllättäen lauantai ja sunnuntai ovat jakson päiviä, jolloin pienikin vaivannäkö palkitaan isolla tuloksella.

Raha: Talous on alamaissa. Se ei haittaa, paitsi jos jatkat menneen menestyksen varaan laskemista. Silloin loppuvat eurot kesken.

Vaaka

Rakkaus: Hymyile, jaa hyvää mieltä, mutta älä teeskentele iloista. Ympärilläsi kaivataan vaaoille luontaista kykyä yhdistää muita.

Työ: Ihan raaka jalkatyö ei ole romanttista, mutta tällä kertaa kentältä löytyvä viisaus johtaa uusiin oivalluksiin.

Raha: Taloudessa jatkuu pitkä, vähän vipattava vire. Siitä huolimatta jakso näyttäisi sinulle hyvältä. Ole kuitenkin varovainen.

Skorpioni

Rakkaus: Levoton sydämesi ja sen levoton syke muokkaa koko jaksoa, aivan viimeisiä päiviä lukuun ottamatta.

Työ: Panosta muihin alueisiin kuin työpaikalle ja kodin arkiaskareisiin. Et saa jättää mitään tekemättä, mutta onni ei ole myötäinen.

Raha: Pinnistä vielä pyhään asti. Ensi viikon puolella eli jakson lopulla alkaa onni jälleen suosia. Siirrä hankinnat sinne.

Jousimies

Rakkaus: Jos pitää jotain itsestäänselvyytenä, luonto kyllä nappaa sen pois. Näin sinulle halutaan näyttää, mikä on arvokasta.

Työ: Joku sinua painanut ylimääräinen taakka näyttää poistuvan töiden tieltä. Jos otat tästä vaarin, edessä on huimaa aikaansaamisen meininkiä!

Raha: Aivan liejussa et joudu rämpimään, mutta kannattaa ottaa pullahyllystä niitä eilisiä ja muutenkin säästää.

Kauris

Rakkaus: Venus haluaisi antaa sinulle menestystä, mutta rationalisoit sen pois. Höpsö. Anna lemmen tulla luo!

Työ: Työasioissa, toisin kuin tuossa rakkaudessa, sietääkin pitää itsekuria ja aivoja mukana. Juuri näin saat aikaan hyvää jälkeä.

Raha: Yrität pitää vettä käsissäsi. Mitä lujemmin puristat ja yrität, sitä varmemmin sattuma vie sinulta rahaa pois.

Vesimies

Rakkaus: Lohtu alakuloosi: se ei ollut sinun vikasi. Kaikkea vain ei ole luotu kestämään. Et olisi voinut tehdä mitään toisin. Luota kaveriin lohduttajana.

Työ: Paiskit itsellesi tyypillisesti kovaa tahtia, ja se huomataan. Hyvä! Hieman kuitenkin se väsyttää sinua. Älä kurista itsestäsi liikoja ulos.

Raha: Sitä soisi löytävänsä rahaa, ja epätoivoisesti sitä etsii, mutta valitettavasti kausi on kuiva. Säästäväisyys silti palkitaan.

Kalat

Rakkaus: Olet vähän pettynyt siihen, miten asiat lemmessä sujuvat. Miksi? Olet improvisoija, ota siis tilanteesta paras irti.

Työ: Et uskalla irrotella kuten yleensä. Kaavamaisissa tilanteissa et ole parhaimmillasi, joten odotettavissa ei ole isoja aikaansaannoksia tällä kaudella.

Raha: Saat kyllä kivan piristysruiskeen talouteesi, mutta se ei oikein tahdo pysyä hallussasi. Ja pikkuhankinnoilla on niilläkin hintansa.

Teksti
Kuva Fotolia

Toimitus suosittelee