Idealistan viikon horoskooppi (10.-16.9.)

Härät ja vaa'at saavat tällä viikolla nauttia rakkauden antimista. Skorpionin puolestaan pitäisi hieman hillitä tunteitaan. Lue, miltä sinun horoskooppimerkkisi viikko näyttää rakkauden, työn ja rahan suhteen.

Oinas

Rakkaus: Ahneella sanotaan olevan tietynlainen loppu, joten ole varovainen puheissasi. Rakkautta ei voi pakottaa, joten anna sen tulla, kun on tullakseen.

Työ: Selviydyit sittenkin velvoitteistasi, vaikka hetken jo näytti pahalta. Ota opiksesi, ja katso luottavaisena tulevaisuuteen.

Raha: Pitkän ajan sijoituksesi alkavat kantaa hedelmää, mutta ihan vielä ei ole juhlan aika. Malttia rahamarkkinoilla!

Härkä

Rakkaus: Nauti niistä rakkauden osoituksista, joita saat osaksesi. Tiedät hyvin, mistä ne johtuvat. Olet ne ansainnut, joten heittäydy täysillä mukaan.

Työ: On hölmöä pitää itseään liian viisaana. Et onnistu tällä jaksolla vakuuttamaan työkavereitasi erinomaisuudestasi. Varo sanojasi!

Raha: Onneksi raha-asiasi ovat mallillaan, ja hyvä meno jatkuu vielä pitkään. Toteuta nyt ne suunnitelmasi, joita olet pitkään hautonut.

Kaksonen

Rakkaus: Vihdoinkin alkaa olla aihetta hymyyn, johan noita vastoinkäymisiä on riittävästi ollutkin. Anna rakkaasikin tuta paraneva mielialasi, niin pääsette yhdessä kokemaan ihmeitä.

Työ: Rankka jakso on vienyt voimasi, joten olisi aika ottaa tauko. Edes pidennetty viikonloppu tekisi ihmeitä.

Raha: Viime viikon harmit on selätetty, ja alat hiljalleen päästä omalle tasollesi. Suuria sijoituksia kannattaa kuitenkin vielä harkita.

Rapu

Rakkaus: Mikään ei tunnu nyt helpottavan mieltäsi, ja kaikki tuntuu olevan vähän vinksallaan. Älä vaivu epätoivoon, sillä tilanne on ohimenevä.

Työ: Pitkään jatkunut myötätuuli osoittaa tyyntymisen merkkejä, mutta vielä ei ole vastatuulen aika. Ota silti rauhallisesti, kaikki aikanaan.

Raha: Hitaasti mutta tasaisesti paraneva trendi antaa sinulle mahdollisuuksia toteuttaa suunnitelmiasi.

Leijona

Rakkaus: Vaihtelevista mielialoistasi ei tahdo rakkaasi saada tolkkua, saatko itsekään? Kun romantiikannälkä iskee, älä haraa vastaa, vaan heittäydy täysillä virran vietäväksi.

Työ: Levähdys teki sinulle hyvää, ja olet jälleen iskussa. Näytä työpaikallasi, mitä osaat, niin saat ihmeitä aikaiseksi.

Raha: Kiristä pussinsuuta, sillä nyt on hyvä vaihe menossa, silloin kannattaa varautua tulevaan.

Neitsyt

Rakkaus: Selvitä itsellesi, ketkä ovat oikeasti ystäviäsi ja ketkä vain näyttävät siltä. Ota tunne mukaan talkoisiisi, niin saat uutta virtaa myös rakkauteesi.

Työ: Hiljalleen paraneva vaihe antaa mahdollisuuksia suunnitella tulevaa uudella tavalla. Tee päätökset kuitenkin järjen eikä tunteen kanssa.

Raha: Vaikka jakso ei paras mahdollinen olekaan, ovat menosi ja tulosi kuitenkin tasapainossa. Tarkkaile visusti tilannetta!

Vaaka

Rakkaus: Kun antaa paljon, saa myös paljon. Vanha viisaus on kaikessa yksinkertaisuudessaan lyömätön neuvo. Tällä jaksolla tunnut hallitsevan sen. Nauti romantiikasta.

Työ: Hyvin menee, mutta ole varovainen, sillä turpiin voi tulla pienestäkin kömmähdyksestä. Ihan kelpo jakso on kuitenkin menossa.

Raha: Jokin yllättävä nakertaa varallisuuttasi, älä varovaisesti, äläkä hulluttele, Sen aikaa tulee vielä, mutta myöhemmin.

Skorpioni

Rakkaus: Hallitse tunteesi, äläkä päästä niitä purskahtelemaan. Vapailla kaloilla on loistava mahdollisuus löytää vihdoin se oikea. Älä lannistu!

Työ: Hyvin alkanut jakso kompuroi yllättävään vastoinkäymiseen. Älä tee siitä liian suurta numeroa, vaan yritä jaksaa vakaasti eteenpäin.

Raha: Kaikki se mihin olet panostanut, tuntuu valuvan kuin hiekka sormiesi lävitse. Ota järki käteen, ja tee tarvittavat korjausliikkeet nyt!

Jousimies

Rakkaus: Mieti mitä itse haluat, olet jo jonkin aikaa ollut kuin usvassa. Vaikka kaipaat rakkautta, et meinaa ottaa sitä vastaan, vaikka sitä kaksin käsin sinulle tyrkytetään.

Työ: Oletko ollut lomalla, vai mistä intosi pursuaa? Mainio motivaatiosi kantaa pitkälle, ja voit todella toteuttaa itseäsi. Anna palaa!

Raha: Ei tunnu raha tekevän pesää pussiisi. Mikä tulee myös menee, mutta onneksesi et sentään kaadu paineisiin. Tarkkana pitää olla!

Kauris

Rakkaus: Vaikka kompuroitkin ihmissuhteissasi, pompahdat ylös kuin vieteriukko. Säilytä järki, vaikka sydämesi veisikin sinua hulluuksiin.

Työ: Hyvä ja vahva työputki alkaa tuntua luissa ja ytimissä. Pieni lepo ja huili tekisi nyt hyvää, sillä voimia tarvitaan vielä.

Raha: Yritä selviytyä jaksosta mahdollisimman pienillä vaurioilla, sillä tälle trendille ei ihan heti näy loppua.

Vesimies

Rakkaus: Viikonloppu tulee juuri sopivaan aikaan, koska sinun täytyy kerätä voimia. Niiden lisäyksen myötä saat jälleen uutta potkua rakkaudennälkäiseen elämääsi. Näytä rakkaallesi, että hän on sinulle tärkeä!

Työ: Työvireellesi käy juuri päinvastoin kuin rakkaudelle. Et jaksa keskittyä, ja työsi on selviytyä.

Raha: Hetkellisiä parannuksia olet saanut luotua, mutta katso tulevaisuuteen, yritä vakaantua.

Kalat

Rakkaus: Hyvä terveys on tällä jaksolla kaiken A ja O. Pidä siitä huolta, niin pääset nauttimaan romantiikkaa tihkuvista pimeistä syysilloista.

Työ: Jokin yllättävä vastoinkäyminen aiheuttaa sydämentykytyksiä, mutta onneksesi selviydyt siitä pienellä keskittymisellä.

Raha: Suuret riskisijoitukset kannattaa jättää tuonnemmaksi, vaikka taloutesi onkin melko vakaalla pohjalla.

Teksti
Kuva Fotolia

Toimitus suosittelee