Idealistan viikon horoskooppi (23.-29.7.)

Kalojen makuuhuoneessa on nyt hiljaista, mutta siitä ei kannata stressaantua. Kaksosten puolestaan pitäisi ymmärtää, että ehjää suhdetta ei tarvitse yrittää korjata. Lue, miltä sinun horoskooppimerkkisi viikko näyttää rakkauden, työn ja rahan suhteen.

Oinas

Rakkaus: Rauhoita mielesi ja nauti kesästä, vaikka joudutkin kokemaan pieniä vastoinkäymisiä varsinkin loppuviikosta. Älä hätäänny!

Työ: Välillä sataa ja välillä paistaa. Energiasi ei ole tällä jaksolla parhaimmillaan, joten älä ylitä rajojasi.

Raha: Alamaissa olet raha-asioissakin, vaikka viikonloppu tuokin pienen piristyksen. Laita lompakkosi visusti kiinni.

Härkä

Rakkaus: Kummallinen mielen aaltoliike vaikuttaa ihmissuhteisiin keskittymistäsi. Yritä löytää se kultainen keskitie, niin alat päästä parempaan lentoon.

Työ: Vireesi paranee hitaasti, vaikkei niinkään varmasti. Mielialasi heittelevät hennosti, mikä vaikeuttaa selviytymistä arkirutiineista.

Raha: Hienosti alkava viikko ei jaksa kantaa loppuun asti, mikä tarkoittaa sitä, että kannattaa välttää heräteostoksia.

Kaksonen

Rakkaus: Miksi korjata jotakin, joka ei ole rikki? Vanha viisaus kannattaa pitää tällä viikolla mielessä, sillä pitkään jatkunut myötätuuli uhkaa hiljalleen laantua.

Työ: Viikonloppu tulee juuri parahultaisesti nostamaan energiasi huippuun. Myös työkaverisi huomaavat asian loppuviikosta.

Raha: Viikonloppuna palaa varoja, mutta osaat nauttia hetkestä ja siirtää murehtimisen tuonnemmaksi.

Rapu

Rakkaus: Olet heilunut lemmen aallonharjalla jonkin aikaa, mutta tällä jaksolla alkaa vääjäämätön alamäki. Kun sen ennalta tiedostat, pärjäät kuitenkin kevyesti.

Työ: Sinun pitää olla lomalla nyt, sillä työpaikallasi et saa muuta kuin hämminkiä aikaiseksi. Ei ole sinun viikkosi.

Raha: Raha-asemasi valmistuu parhaimpaansa, joten saat uutta virtaa: pieni riskisijoituskin saattaa tällä viikolla kannattaa.

Leijona

Rakkaus: Rakkauden puutarha uhkaa kuihtua, sillä olet unohtanut, että sitä pitää hoitaa myös silloin, kun se kukoistaa. Rakkaus on lähempänä kuin uskotkaan.

Työ: Hyvä vireesi on vienyt sinua eteenpäin kuin tuulenvire kaarnalaivaa, mutta kaikki hyvä päättyy aikanaan. Ala varautua pieniin vastoinkäymisiin.

Raha: Saat kuningasajatuksen, joka kantaa pitkälle tulevaan. Unohda mennyt, ja nauti tulevasta.

Neitsyt

Rakkaus: Uupumus aiheuttaa närää parisuhteessasi, joten vaikka energiasi onkin alamaissa, yritä ottaa myös kumppanisi huomioon.

Työ: Työuupumusta se ei ole, sillä saat paljon aikaiseksi aivan minimaallisella vaivalla. Yritä ottaa opiksesi, kuinka sen teit.

Raha: Nyt kannattaa alkaa säästää tai sijoittaa, sillä jokin yllättävä taloudellinen menestys sattuu kohdallesi viikonloppuna.

Vaaka

Rakkaus: Viikko alkaa kerrassaan hehkeissä merkeissä, mutta kohta sinusta tuntuu kuin olisit parisuhteessa yksin. Pohdi tilanne, ja tee tarvittavat korjausliikkeet.

Työ: Työnantajasi saa olla ylpeä, että on älynnyt palkata sinunlaisesi tekijän tiimiinsä. Näytä, että olet kaiken kehun arvoinen.

Raha: Loppuviikosta tapahtuu jotain, joka räjäyttää mielesi pitkäksi aikaa. Nyt jos koskaan kannattaa sijoittaa.

Skorpioni

Rakkaus: Vaikka koetkin pientä vastoinkäymistä, siitä ei kannata hermostua. Lähde tutkimaan, mitä maailmalla on tarjolla.

Työ: Jos et ole ehtinyt lomailla, voisi nyt kannattaa kokeilla. Et saa kuitenkaan työmaallasi mitään mainitsemisen arvoista aikaiseksi.

Raha: Menosi on letkeää, ja saat kokea jonkun miellyttävän yllätyksen. Nauti nyt, kun on sen aika. Jyrkkiä vastamäkiä ei ole näköpiirissäsi.

Jousimies

Rakkaus: Alat huomata, että ympärilläsi on elämää, jonka olet jättänyt täysin huomiotta. Tärkeintä on tekeminen, ei lopputulos!

Työ: Olet surffannut aallonharjalla jo jonkin aikaa, mutta nyt alkaa myötätuuli hiipua. Varaudu tuleviin vaikeuksiin vielä kun pystyt.

Raha: Mainio oivalluksesi avaa uusia mahdollisuuksia, joihin kannattaa ryhtyä nyt, sillä edessäsi ovat hyvät ajat, eikä alavirettä ole heti näkyvissä.

Kauris

Rakkaus: Tällä jaksolla pääset lentoon, mikä kantaa pitkälle. Nauti kesästä ja läheisistäsi. Osaat kyllä, kun vain haluat.

Työ: Vauhtisi alkaa hiipua, vaikka kuinka rimpuilet vastaan. Eli nyt olisi hyvä aika lomailla, jos et ole vielä tähän mennessä ehtinyt.

Raha: Pikkuhiljaa paraneva trendi tuo sinulle uusia mahdollisuuksia. Älä heti ryntää kuitenkaan tuhlailemaan, vaan pidä järki ja kohtuus päässä.

Vesimies

Rakkaus: Viikko alkaa vahvan rakkaudentunteen merkeissä, mutta viikonloppu vie energiasi. Vakisuhteissa elävillä ei ole silti hädän päivää.

Työ: Hiljaa mutta vakaasti paranee fiiliksesi työpaikallasi, ja pystyt innostamaan koko poppoon hurjempiin suorituksiin.

Raha: Aleneva käyrä näyttäisi vievän sinua kohti heikompia aikoja, vaikkei kuitenkaan aivan perikatoon. Ole silti tavallista varovaisempi.

Kalat

Rakkaus: Oletko vallan mummoutunut? Eikä vaareillakaan mene sen paremmin. Tämä viikko kuluu selviytymiseen, mutta siitä ei pidä ottaa liikaa stressiä.

Työ: Tarvitset tällä jaksolla mielenmalttia, mikä ei ole vahvimpia ominaisuuksiasi. Yritä edes, sillä jos et ole lomalla, menosi takkuaa pahemman kerran.

Raha: Mitään suurta ja mullistavaa ei ole näköpiirissä. Olet saanut hienosti vakautettua saldosi.

Teksti
Kuva Fotolia

Toimitus suosittelee