Idealistan viikon horoskooppi (9.-15.7.)

Oinailla on nyt aktiivista makuuhuoneen puolella ja varatut kaksoset saavat rakkaudesta kaiken haluamansa. Kaloillakin menee kivasti, kunhan he ovat myös armollisia itseään kohtaan. Lue, miltä sinun horoskooppimerkkisi viikko näyttää rakkauden, työn ja rahan suhteen.

Oinas

Rakkaus: Luota kumppaniisi, niin saat kunnon kyytiä. Edessä on yksi tämän kesän parhaista viikoistasi, joten tähän kannattaa panostaa!

Työ: Työsi sujuu kuin tanssi, joten tällä jaksolla kannattaa alkaa toteuttaa pitkään suunnittelemiasi uudistuksia.

Raha: Yllättävä rahareikä tekee ikävän loven pankkitilisi saldoon. Et voi elää kädestä suuhun enää pidempään, joten olisi aika tehdä järkeviä suunnitelmia.

Härkä

Rakkaus: Asenne ratkaisee tällä viikolla, joten älä leiki prinssiä/prinsessaa. Pystyisit parempaan pienellä harjoittelulla, eli huomaa myös rakkaasi!

Työ: Hälläväliä-asenteesi alkaa onneksi olla takanapäin, niinpä vireesi alkaa kohota, vaikkakin hitaasti. Jos pystyt, nyt olisi hyvä hetki vähän lomailla.

Raha: Onneksesi tällä jaksolla sattuu jotakin, joka helpottaa raha-asioitasi. Voit hetken hengähtää.

Kaksonen

Rakkaus: Varatut kaksoset saavat nauttia kaikista kesän herkuista, eikä huonosti mene sinkuillakaan. Nämä joutuvat vain näkemään hieman enemmän vaivaa.

Työ: Olisi vihdoin aika päästä lomailemaan, sillä loppukevät ja alkukesä ovat vieneet sinulta kohtuuttoman paljon energiaa.

Raha: Kannattaa panostaa ennalta suunnitteluun eikä luottaa niin kovasti pelkkään tuuriin.

Rapu

Rakkaus: Muista, että aika kulkee pituus- eikä pystysuuntaan. Omaksu modernimpia ajatusmalleja, niin saat aivan uutta virtaa rakkauselämääsi.

Työ: Kesä on kulkenut vuoristorataa, mutta nyt pienetkin lupaukset paremmasta voit unohtaa. Valitettavasti vireesi ei ole nyt työssä.

Raha: Löydät kultamunan viime tingassa, mikä helpottaa koko loppukesän valuuttavarantoasi.

Leijona

Rakkaus: Voi sinua, et pääse nyt lentoon, vaikka haluaisit. Turha siis edes yrittää. Nauti kesästä ja jätä tunnekiemurat tuonnemmaksi.

Työ: Ammattisi parhaat puolet tulevat tällä jaksolla korostetusti esille, joten pidä yllä hyvä vireesi. Lepää huolella, älä sorru keskinkertaisuuksiin.

Raha: Melkoinen lovi tulee valuuttavaroihisi loppuviikosta, mutta hallitset tilanteen yllättävän hyvin, eikä harmista tule pitkäkestoista.

Neitsyt

Rakkaus: Älä yritä huijata tätä viikkoa huolettomalla asenteella, sillä rakkauselämäsi vaatii nyt huomattavasti enemmän työtä ja vaivaa.

Työ: Alat hiljalleen päästä parempiin tunnelmiin työasioissa, mikä huomataan koko yhteisössäsi. Kun keskityt kunnolla, saat itsekin irti enemmän.

Raha: Huomaat, että alamäki on lyhyt mutta liukas, joten korjausliike täytyy tehdä nyt eikä ensi viikolla!

Vaaka

Rakkaus: Kesä näyttää vaaoille ne parhaat puolensa, joten älä anna sen soljua ohi huomaamattasi. Tartu siihen, ja nauti. Nyt on sen aika!

Työ: Kannattaa kerätä voimia syksyä varten, sillä energiaa tarvitsevat niin sinä kuin koko työyhteisösi. Rentoa lomaa!

Raha: Älä anna mielesi lähteä harhailemaan kaiken maailman hullutusten perässä. Pidä järki mukana, niin kaikki menee kivuttomasti.

Skorpioni

Rakkaus: Olet hurmiossa etkä edes huomaa muiden läsnäoloa, mikä aiheuttaa suurta närää ihmissuhteissasi. Silmät auki – NYT!

Työ: Kun jokin asia on pielessä, on jokin toinen kohdillaan. Tarvitsisit apua työstäsi selviytymiseen, uskallatko pyytää sitä? Ei se tee sinusta heikkoa!

Raha: Pahin on takanapäin, ja olet selviytynyt siitä kunnialla! Voi olla ylpeä itsestäsi. Kannattaa keskittyä, jottei pohjaraapaisu uusiudu.

Jousimies

Rakkaus: Vaikka mahdollisuuksia on miljardeja, olet jumittunut omaksumaasi asenteeseen. Koeta hieman uudistaa ajatustapojasi, niin pääset jälleen valoon.

Työ: Ylös ja alas ja ylös… työenergiaasi tulee ja menee, mikä ei ole lainkaan tyypillistä sinulle. Pieni irtiotto olisi nyt paikallaan – edes pitkä viikonloppu.

Raha: Viikonloppu tuo helpotuksen raha-asioihisi. Älä silti vedä liian suuria johtopäätöksiä tulevaisuuteen.

Kauris

Rakkaus: Vireesi on nyt hyvässä nousussa. Tarvitset kuitenkin vähän mielenmalttia, jottet sotke kuvioitasi turhalla hermoilulla.

Työ: Oletko levännyt ja kiinnittänyt riittävästi huomiota ravintoon? Vireesi nimittäin vaikuttaa siltä, ettet ole. Siinä siis ohjetta tälle jaksollesi.

Raha: Menikö saldosi jo miinuksen puolelle? Ei tämä oikein hyvältä näytä, mutta järkevillä toimilla voit vielä välttää katastrofin.

Vesimies

Rakkaus: Ailahtelevuus leimaa tätä viikkoa. Yritä pysäyttää heiluriliike, niin kesä sujuu huomattavasti kivuttomammin.

Työ: Jokin vastoinkäyminen aiheuttaa pientä käymistilaa työmaallasi, mutta selviät siitä terveellä järjellä. Yritä takoa sitä muihinkin.

Raha: Valuuttaa menee, vaikket haluaisikaan. Se on niitä kesän touhujesi seurauksia. Älä yritä niin kovasti, niin saldosi rauhoittuu kuin itsestään.

Kalat

Rakkaus: Anna itsellesi lupa olla epätäydellinen, se helpottaisi paineitasi ja näyttäisi rakkauselämällesi ansaitsemansa paikan.

Työ: Aallonharjalla surffaamisessa olet omalla mukavuusalueellasi. Yritä ottaa huomioon, että poutasäätä ei kestä ikuisesti.

Raha: Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee, sillä rahahan on käyttöä varten. Näin sujuu tämä viikkosi, ja todennäköisesti pari seuraavaakin.

Teksti
Kuva Fotolia

Toimitus suosittelee