Idealistan viikon horoskooppi (2.-8.7.)

Ravun kotona peitto heiluu niin ahkerasti, että kumppanikin alkaa ihmetellä tilannetta. Sinkkurintamalla leijonat ovat nyt kovassa iskussa ja saavat kaikkien katseet kääntymään. Lue, miltä sinun horoskooppimerkkisi viikko näyttää rakkauden, työn ja rahan suhteen.

Oinas

Rakkaus: Alat saada juonen päästä kiinni, ja voitkin päästä kunnon vauhtiin, jahka kesä vielä etenee. Jos helle osuu tälle viikolle, ei sinua pidättele mikään.

Työ: Alkuviikosta sattuu jotakin, joka antaa sinulle kunnon potkun loppuviikkoon. Nyt ei kannata pitää kynttilää vakan alla.

Raha: Talouden mittarit vilkkuvat punaisella, minkä pitäisi olla riittävä varoitus sinulle, mutta jääräpäisyytesi uhkaa tuottaa vahinkoa.

Härkä

Rakkaus: Huippu on saavutettu ja ohitettu tämän kesän osalta, joten varaudu pieniin vastoinkäymisiin. Oma esimerkkisi vaikuttaa myös sinun kumppanisi asenteisiin, muista se!

Työ: Kuinka pieni onkaan ihmismieli, kun se sille päälle sattuu. Tarvitset työpaikallasi suurta sydäntä, jotta jaksat työkavereidesi kiukuttelut.

Raha: Nyt kannattaa olla nöyränä ja keskittyä säästämiseen.

Kaksonen

Rakkaus: Älä yritä olla parisuhdemoguli, joka tietää kaiken. Ole mieluummin se ihastuttava itsesi, johon lähimmäisesi ovat ihastuneet. Huomaat sillä olevan kestäviä seurauksia.

Työ: Puhtisi hiipuu, taidat olla loman tarpeessa. Hyvä jos olet jo päässyt kesälaitumille. Jos et, ota rauhallisesti äläkä yritä mullistaa koko konsernia.

Raha: Joskus rahaa tulee, ja sitten toisinaan sitä menee. Nyt näyttää menevän, joten varaudu siihen ja pidä pussinsuusta tiukasti kiinni.

Rapu

Rakkaus: Rakkauselämäsi on saanut uutta puhtia, ja kumppanisikin ihmettelee intoasi. Mikä on se salainen lääkkeesi? Tietoa kannattaa jakaa.

Työ: Sinulla on sellainen vauhti päällä, että nyt olisi ”harmi olla lomalla”. Toisaalta, voi lomallakin tehdä hommia – vaikka puutarhassa!

Raha: Kesä syö aina varantojasi, mutta onneksi olet osannut varautua. Mukavahan välillä on irrotella, jos siihen on mahdollisuus.

Leijona

Rakkaus: Kun sinkkuleijona lähtee radalle, siitä voi seurata aivan mitä tahansa – ole varovainen! Varattujen kannattaa ottaa oma kulta tiukemmin kainaloon.

Työ: Saat työmaalla siivet selkään kuin perhonen. Lataa hyvää virettäsi koko porukkaan, niin kaikki pääsevät osallisiksi hyvästä tuulestasi.

Raha: Kun jokin asia on kohdillaan, on jokin toinen vähän sinnepäin. Tällä viikolla se on raha-asiat.

Neitsyt

Rakkaus: Aivan kuin rakkauden jumalilla olisi flunssa: yksinkertaisetkin asiat vaativat ponnistelua tavallista enemmän. Yritä edes nauttia kesästä, parempaan et nyt pysty.

Työ: Tasainen viikko, jolloin on turha yrittää riman ylitystä. Hyvä jos selviät edes välttämättömistä velvoitteistasi.

Raha: Valuutta-asiat eivät ole vahvimpia puoliasi tällä jaksolla. Alkujakson hyvä tilanne osoittautuukin aivan vääräksi: jotakin on jäänyt sinulta huomaamatta!

Vaaka

Rakkaus: Mainio kesävireesi tekee säälittävän mahalaskun, mutta miksi, on sinullekin suuri arvoitus. Älä leiki vaikeasti tavoiteltavaa, kun et siihen kuitenkaan pysty.

Työ: Alavireesi loppuu juuri mainiosti viikonloppuna, ja pääset taas omalle tasollesi. Tutkimattomia ovat mielen tiet.

Raha: Viikon alku sujuu hyvässä hengessä, mutta viikonloppuna tulee eteesi jokin yllättävä meno. Kaikkeen on varauduttava.

Skorpioni

Rakkaus: Oletko joutunut vallan tuuliajolle, vaikka mielesi ei niin levoton olekaan? Kannattaa keskittyä siihen mikä on tärkeintä ja ennen kaikkea kuka on kaikkein tärkein.

Työ: Lomalla tai ei, olet todellinen työn sankari tällä jaksolla. Selviydyt mahdottomiltakin tuntuvista tehtävistä leikiten. Laita hyvä kiertoon.

Raha: Joskus kaikki tuntuu sujuvan kuin itsestään. Nyt on juuri sellainen viikko. On hyvä aika laittaa varoja hieman säästöön pahan päivän varalle.

Jousimies

Rakkaus: Luulet hallitsevasi tilanteet vanhalla rutiinilla, mutta joudut huomaamaan, että et hallitsekaan. Ota lusikka kauniiseen käteen, ja kuuntele kokeneempien ohjeita.

Työ: Tällä viikolla sinun kannattaisi olla lomalla, sillä työnteko on todellista pakkopullaa. Jos kuitenkin olet töissä, aikasi kuluu selviytymiseen.

Raha: Näyttää siltä, että pitkän tähtäimen suunnitelmasi alkavat kantaa hedelmää.

Kauris

Rakkaus: Nauti kesästä, ja anna myös rakkaasi huomata hyvä vireesi. Jos olet sinkku, nyt on korkea aika lähteä katsastamaan metsästysmaita!

Työ: Työsi ei suju yhtä letkeästi kuin tunne-elämäsi. Melkoiseen vääntöön joudut töissäsi, ja siitä selviytyminen vie liian paljon energiaa.

Raha: Ei kannata yrittää keksiä pyörää uudestaan. Kaikki sujuu mainiosti, jos et häslää. Keskity vain oleelliseen!

Vesimies

Rakkaus: Olet hukassa itsesi kanssa, jos et ala kiinnittää huomiota läheisiisi. Rakkauden liekki ei pysy hengissä itsestään, vaan sitä tulee vaalia!

Työ: Ovatko viime viikot olleet liian rasittavia? Koeta ottaa pieni irtiotto rutiineistasi, niin homma alkaa pelittää taas niin kuin pitääkin.

Raha: Voi voi, etkö koskaan opi? Elämää ja siis myös taloutta on suunniteltava pidemmälle kuin vain huomiseen.

Kalat

Rakkaus: Tunne-elämäsi vaihtelut aiheuttavat sekavan tunteen, joka häiritsee toimiasi pahasti. Yritä keskittyä olennaiseen, niin löydät taas sen punaisen langan.

Työ: Pitkään jatkunut masennus ja ailahtelevuus näyttävät olevan mennyttä, ja pääset taas näyttämään, kuinka hyvä fiiliksesi vaikuttaa positiivisesti koko työyhteisöösi.

Raha: Suhdanteet alkavat kohota, joten nyt kannattaa tehdä kokeeksi jokin pieni sijoitus.

Teksti
Kuva Fotolia

Toimitus suosittelee