Idealistan horoskooppi (14.5.-20.5.)

Oinas saa olla tässä jaksossa varovainen rakkauden kanssa, mutta leijonalla lempi leiskuu. Skorpionin kannattaa avata rohkeasti suunsa palavereissa, sillä ideat pulppuavat kuin itsestään. Lue, miltä sinun horoskooppimerkkisi viikko näyttää rakkauden, työn ja rahan suhteen.

Oinas

Rakkaus: Ilman harha-askelia et tästä jaksosta selviä. Sinun kannattaa katsoa nyt todella tarkasti, mihin astut. Rakkaasi ei voi olla tukenasi joka paikassa. Ole siis varovainen.

Työ: Ideasi ovat niin kosmisia, että työkavereillasi on vaikeuksia pysyä perässä ajatuksissasi. Ota rennommin äläkä nipota.

Raha: Laita nyt valuuttaa tankkeihin, sillä heikkona hetkinä sieltä voi ammentaa helpotusta.

Härkä

Rakkaus: Tällä viikolla hakkaat päätäsi seinään, eikä mikään tunnu sujuvan niin kuin olet suunnitellut. Jätä siis isommat haaveet tuonnemmaksi.

Työ: Sankaruutesi huomataan, ja saat hyvän pössiksen aikaiseksi koko työyhteisössäsi. Nauti myötätuulesta!

Raha: Hyvä vireesi ja ideasi näyttävät ehtymättömiltä, mutta mikään pouta ei kestä ikuisesti. Tällä jaksolla vielä paistaa.

Kaksonen

Rakkaus: Arvostat vapauttasi jopa liiankin kanssa. Parisuhteessa ei voi olla täydellistä vapautta – tiedät sen itsekin. Muista ottaa kultasikin huomioon.

Työ: Saat kokea melkoista menestystä, vaikket sitä heti osaakaan arvostaa. Aika näyttää, kuinka suuresta menestyksestä on kyse.

Raha: Lopeta hömpöttelyt raha-asioiden kanssa, sillä niillä voi olla pitkäaikaiset seuraukset.

Rapu

Rakkaus: Alavireisyytesi alkaa yskähdellä positiivisemmaksi. Ota rakkaasi mukaan suunnitelmiisi, yhdessä saatte ihmeitä aikaiseksi.

Työ: Älä vie töitä kotiisi, vaikka mikään aika ei tunnu riittävän ideoidesi toteuttamiseen. Hoida hommasi pirteänä, vaikka vähän aikaa menisikin.

Raha: Sanotaan kipuun tottuvan, mutta tämä alavireesi alkaa hiertää jo liiaksi. Yritä keksiä ulospääsy pian.

Leijona

Rakkaus: Älä vetäydy kuoreesi, vaan pidä mieli avoinna. Koskaan ei tiedä, milloin se suuri rakkaus kävelee vastaan. Kevät on rakkauden aikaa!

Työ: Ylitsepursuava tarmosi saattaa jo ärsyttää työkavereitasi, joten hellitä hieman, ja anna heidän suoriutua omista velvoitteistaan.

Raha: Melkoista aaltoliikettä on havaittavissa, mikä vaikeuttaa suunnitteluasi. Tarvitset malttia.

Neitsyt

Rakkaus: Varo kaikkia yllättäviä tilanteita, sillä mielesi on niin epävakaa, ettet kestä horjumista. Anna rakkaasi näyttää suunta, sinä et siihen nyt pysty.

Työ: Työpaikka ei ole mikään ihmemaa, joten ota tosiasiat huomioon, niin matkasi sujuu varsin keveissä merkeissä.

Raha: Onko sittenkään viisasta leveillä, kun tilanteesi ei ole niin vakaa kuin kuvittelet? Harkinta kannattaa.

Vaaka

Rakkaus: Rakkaus tarvitsee ravintoa aivan kuten kaikki elämä. Ota se huomioon, muuten bensasi loppuu ja vauhti hiipuu.

Työ: Yritä torjua työmaasi tuholaiset määrätietoisesti mutta varovasti. Et pysty kantamaan kaikkien huolia. Älä edes yritä!

Raha: Viikonloppuna tapahtuu jotain yllättävää, mikä ei kuitenkaan pelasta kokonaisuutta. Siihen pystyt vain kunnon ennakoinnilla.

Skorpioni

Rakkaus: Äijämäisen ronski asenne ei ole paras vaihtoehto rakkauselämässä, siinä saattaa romantiikka hieman kärsiä. Niinpä on aika tehdä pieniä tarkistusliikkeitä.

Työ: Asetelmasi on sellainen, että se hämmästyttää koko työyhteisöäsi. Anna ideoidesi pulputa.

Raha: Miksi et ottaisi huomioon asiantuntijoita neuvoineen? Turha kuvitella, että pystyt yliluonnollisiin suorituksiin.

Jousimies

Rakkaus: Olet voittaja, vaikka intosi onkin laantunut etkä löydä siihen mitään järkevää syytä. Kaikki ei ole järjellä selitettävissä. Hyväksy tilanne liikaa miettimättä.

Työ: Älä suotta kiukuttele, sillä työ on työtä ja se on tehtävä – halusit tai et.

Raha: Ylimääräinen meno sekoittaa suunnitelmasi, etkä tahdo saada langanpäästä uudelleen kiinni. Älä masennu, kaikki aikanaan.

 

 

 

Kauris

Rakkaus: Hentona keijuna on helpompi ottaa vastaan hellyydenosoituksia kuin riehuvana hirviönä. Eli omasta asenteestasi riippuu tällä jaksolla paljon.

Työ: Avoimuus auttaa jaksamaan, joten älä pidä kaikkea sisälläsi. Ei sinne loputtomasti mahdu. Patoutumat kannattaa purkaa.

Raha: Loiva on noususi, mutta sentään suunta on oikea. Kannattaa kokeilla jotain uutta ja räväkkää.

Vesimies

Rakkaus: Sinkkujalopeurojen ei kannata haaveilla suuresta rakkaudesta tällä jaksolla, suhteessa olevien kannattaa olla varovaisia.

Työ: Hullukin suuttuu, jos kaikki näyttää törmäävän johonkin jonninjoutavaan. Jatka valitsemallasi tiellä, mutta ota tosiasiat huomioon.

Raha: Koko kevään jatkunut rento reuhtominen alkaa näkyä saldossasi. On aika laittaa pussinsuuta pienemmälle.

Kalat

Rakkaus: Pitkään jatkunut myötätuuli alkaa laantua, alakuloa tekee tuloaan. Älä tee siitä liian suurta numeroa. Kaikella on aikansa.

Työ: Kumpi oli ensin, muna vai kana? Tällä jaksolla sinun on turha filosofoida elämän peruskysymyksillä, sinun pitää hoitaa velvollisuutesi.

Raha: Keksitkö pyörän uudestaan, vai mikä on tuonut helpotusta valuuttatilanteeseesi? Hyödynnä hyvä nyt äläkä vasta ensi viikolla!

Kuva Fotolia
Teksti

Toimitus suosittelee