Helpot kotikonstit ihonhoitoon

Ihonhoitoon ei aina tarvitse kalliita ihonhoitotuotteita. Joskus helpot ja luonnonmukaiset ratkaisut ovat lähempänä kuin uskotkaan.

1. Kosteuttava hunajanaamio

Kuivasta ihosta kärsivien kannattaa hieroa kasvoihin ohut kerros hunajaa. Jätä kasvoille muutamaksi minuutiksi, huuhtele lämpimällä vedellä ja kuivaa kasvosi pyyhkeellä. Hunaja pidättää vettä toimien luonnonmukaisena kosteuttajana. Hunajaa voi levittää myös hiuksiin ennen shampoon levittämistä. Hunaja jättää hiuksiin silkkisen pehmeän tunteen.

2. Finnejä vähentävä kaurahiutalenaamio

Riko kananmuna ja poista keltuainen. Sekoita kaurahiutaleet valkuaisen sekaan, kunnes seos on maskimaisen paksu. Levitä seos kasvoille tai yksittäisten finnien päälle. Anna kovettua noin viisitoista minuuttia. Huuhtele lämpimällä vedellä. Kananmunan valkuainen ja kaurahiutaleet edistävät näppylöiden kuivumissa, minkä avulla ne häviävät huomattavasti nopeammin.

3. Pehmentävä avokadonaamio

Sekoita avokadon sekaan hieman manteliöjyä, ja levitä seos kasvoillesi. Anna vaikuttaa niin kauan kuin mahdollista, jotta kasvojen iho ehtii imeä itseensä mahdollisimman paljon avokadossa olevia A- ja E-vitamiineja. Huuhtele kasvosi lämpimällä vedellä.

 

Toimitus suosittelee