Pitää muistaa kuunnella kroppaa

Anteeksi hiljaiselosta….oon ollu tosi kipeenä viimeiset pari viikkoa ja tuntuu, että jo puhelimen nostaminenkin on ottanut koville, saatika sitten että läppäriä pitäisi avata. No, nyt on toinen lääkekuuri menossa ja tuntuu, että elämä alkaa pikku hiljaa voittaa.

 

Sairastaminen ei ole kyllä missään muodossa kivaa. Ja voin sanoa, että tiedän mistä puhun. Näin aktiiviselle duracell pupulle kun sanotaan, että pitäisi ottaa iisisti ja levätä, niin se ei vain ole mahdollista. Ja yksityisyrittäjälle kukaan ei maksa palkkaa, jos joutuu keikkoja perumaan. Toki terveys edellä täytyy mennä ja en tietenkään ala sillä riskeeraamaan, että kohta olisin vieläkin kipeämpi.

Mulle urheilu on aina ollut tärkeää, ja kun flunssan takia ei ole päässyt liikkumaan , niin huomaan että kiukuttelenkin ihan turhasta, vaikka ei se kenenkään syy ole. Alkaa oma peilikuva ahistamaan ja todellakin tiedän, kuinka turhaa ja pikkumaista sekin on. Mutta tiedättehän naiset:) Nyt on vain annettava kropalle tilaisuus levätä, koska se selkeesti ilmoittelee, että nyt on otettava iisisti.

Kalenteri täyttyy kaikista uusista, kivoista työjutuista, joten nyt täytyy voimia ja energiaa säästää koko loppuvuodelle. Kaikkia työjuttuja en voi vielä paljastaa, mutta kerron niistä kyllä ajallaan. Yksi uusi juttu on kuitenkin ollut Radio Novan iltojen juontaminen, josta olette ehkä lukeneet tai kuulleet. Siinä pääsen haastamaan itseäni uusien asioiden äärellä, joka tekeekin siitä todella mielenkiintoista. Kannustankin kaikkia menemään välillä sen mukavuus alueen ulkopuolelle ja ottamaan rohkeasti vastaan uusia haasteita.

Nyt kun saan itseni kuntoon, niin lupaan kirjoitella tännekin aktiivisemmin. Kiitos kun olette <3

 

Halein,

Heidi <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*