Hankaavatko reidet yhteen? Testasimme 7 konstia, joista yksi on ylitse muiden!

Kesähelteiden tuskastuttava puoli ovat mekon alla yhteen hankautuneet reidet. Päätimme selättää ongelman ja testasimme eri apukeinot. Yksi tuote oli selkeästi paras.

Reidet hankautuvat yhteen kesähelteillä ja tekevät olosta inhottavan. Tuttua? Näiden tuotteiden avulla voit sanoa ongelmalle hyvästit.

reidet

RFSU:n Klick Ultra Glide -liukuvoide, 9,95 e/50 ml

Keskustelupalstoilla suositeltiin testamaan silikonipohjaista liukuvoidetta reisiin. Liukuvoide on helppo levittää ongelmakohtaan, mutta pelkona on, että se tahmaa vaatteet.

Hetken aikaa liukuvoide lievittää kitkaa ja helpottaa kulkua, mutta se kuluu nopeasti pois. Tuote toimii lyhytaikaiseen tarpeeseen.

Linolan Suojaava Balsami, 14,60 e/100 ml

Sosiaalisessa mediassa on hehkutettu Linolan balsamia, joka on siis suunniteltu suojaamaan hiertymiltä. Tuote jättää liukkaan, öljyisen pinnan, joka vähentää hankautumista. Tuote pysyy voidemaisista testituotteista parhaiten.

reidet

Compeedin rakonestopuikko, 7,95 e/8 ml

Rakonestopuikko on aivan ässä tuote kenkien kanssa ja se on pelastanut monilta hiertymiltä. Siispä päätin kokeilla sitä myös reisien hankautumiseen. Mutta voi pientä puikkoa, sehän kuluu hetkessä loppuun ja on esimerkiksi testissä ollut deodoranttia pehmeämpää koostumukseltaan, joten se ei levity yhtä hyvin.

Jos sinulla on reidet, jotka hankautuvat täsmällisesti vain pieneltä alueelta, tämä voi olla kätevä apu, jota voi kuljettaa myös mukana. Muuten ottaisin enemmin deodorantin.

 

 

reidet-deodorantti

Doven Invisible Dry -deodorantti, 4,50 e/40 ml

Voidemainen deodorantti on myös tuonut joillekin avun. Se pysyi liukuvoidetta pidempään ja oli helppo levittää reisiin. Mutta tämäkin kului aika nopeasti pois.

reidet

Yliopiston apteekin talkki, 4,20 e/75 g

Vanha kunnon talkki! Se on varmaan yleisin ja edullisin apukeino reisiin. Ja kieltämättä yksi parhaimmista! Talkkia pitää uskaltaa laittaa vaan reilulla kädellä. Se kannattaa myös pitää mukana laukussa ja lisätä päivän mittaan, koska tämäkään tuote ei toimi koko päivää.

Talkki kuitenkin imee tehokkaasti kosteutta ja pitää reidet kuivina. Yksi miinus on se, että talkkia varisee joka paikkaan ja se voi sotkea vaatteet.

reidet

Dr. Hauschkan Silk Body Powder -silkkipuuteri, 31,95 e/50 g

Monikäyttöinen ja miellyttävän tuoksuinen silkkipuuteri toimii talkin tavoin, mutta on huomattavasti kalliimpi. Tämä myös kului reisistä nopeammin pois.

reidet

Lindexin muotoilevat alusshortsit, 27,95 e

Ystäväni vinkkasi minulle pari vuotta sitten alusshortseista, kun voivottelin Kroatian matkallamme hankautuneita reisiäni. Ja ne ovatkin olleet ehdottomat suosikkini siitä lähtien.

Vaikka testasin kaikki nuo yllä olleet tuotteet, eivät ne yllä suojauksessa shortsien tasolle. Kangas estää hankauksen täysin. Ainoa miinus shortseissa on se, että ne ovat aika tukalat kuumina kesäpäivinä, ne saattavat rullaantua liian kireän mekon kanssa tai näkyä helman alta. Silti, ei ole näiden voittanutta!

Lue myös:

Nyt laitetaan iho hehkumaan! Ratkaisimme 4 yleisintä iho-ongelmaa

Toimitus testasi: 12 x aurinkorasva kasvoille ja vartalolle

Kantapään kipu tai vaivaisenluu – näin hoidat yleisimmät jalkavaivat

Teksti
Kuva Fotolia ja valmistajat

Toimitus suosittelee