Anna palautetta Fitistä ja voita CocoVin superfoodeja

Mistä tykkäsit, mikä ärsytti? Mistä haluaisit lukea enemmän?

Anna palautetta Fitin 10/17 jutuista!

Vastanneiden kesken arvomme CocoVin tuotepaketin, joka sisältää pakuriteetä, MSM-jauhetta, kaakaonibsejä, luomu reishi-kahvia, SuperChoco-raakasuklaalla kuorrutettuja marjoja ja cashewpähkinöitä sekä Luomu supersnack-suklaata. Ravinnetiheät superfoodit rikastavat päivittäistä ruokavaliota helposti ja luonnollisesti. Tuotteiden ainesosat ovat gluteenittomia, maidottomia ja lisäaineettomia.

Arvontaan osallistuvat kaikki 24.10. mennessä saapuneet palautteet. Toimitus voi muokata lehdessä julkaistavia tekstejä.

Palkinnon arvo on 50 euroa.

  • Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Oy. Fokus Media Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan.
  • Fokus Media Finland Oy yhteistyökumppaneineen etsii jatkuvasti iloksesi uusia etuja ja tarjouksia ja lähetämme esimerkiksi kutsuja sinua kiinnostaviin tapahtumiin. Haluatko tietää niistä heti?
  • Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Fokus Media Finland Oy:n asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai 020 7354 130. Arvonnan säännöt: Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on paketti Cocovin superfoodeja (palkinnon arvo on 50 €). Arvonta suoritetaan 25.10.2017 ja siihen osallistuvat kaikki 24.10.2017 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Oy:n lehdissä tai internetsivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Oy. Fokus Media Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan.

Toimitus suosittelee

Pin It on Pinterest