Äänestä Fitin parasta juttua ja voita Polarin fitnessmittari

Mikä oli mielestäsi Fitin numero 10/17 paras juttu?

Kerro se meille 24.10. mennessä. Vastanneiden kesken arvomme Polar A370 -fitnessmittarin. Vedenkestävä mittari mittaa sykettä ranteesta vuorokauden ympäri ja seuraa unta edistyksellisellä Sleep Plus™ -unianalyysillä. Saat kokonaisvaltaisen kuvan aktiivisuudestasi, harjoittelustasi, levostasi ja palautumisestasi. Saatavana värikkäitä vaihtorannekeita.

Palkinnon arvo on 199 euroa.

  • Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internetsivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Oy. Fokus Media Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan.
  • Fokus Media Finland Oy yhteistyökumppaneidensa kanssa etsiijatkuvasti iloksesi uusia etuja ja tarjouksia ja lähetämme esimerkiksi kutsuja sinua kiinnostaviin tapahtumiin. Haluatko tietää niistä heti?
  • Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Fokus Media Finland Oy:n asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai 020 7354 130. Arvonnan säännöt: Fokus Media Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on Polar A370 -fitnessmittari (arvo 199 €). Arvonta suoritetaan 25.10.2017 ja siihen osallistuvat kaikki 24.10.2017 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internetsivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Oy. Fokus Media Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan.

Toimitus suosittelee

Pin It on Pinterest