Viime hetken joululahjavinkit – hemmotteluun, kotoiluun & treffeille!

Vaikka aloitin joulu(lahja)valmistelut jo lokakuun puolella, on pari lahjaa vielä näin viikkoa ennen hankkimatta. Lisäksi koska minulta kyseltiin toiveita nyt kuluneen viikonlopun aikana, mietin, että ehkä siellä ruudun toisella puolen on myös muita mattimyöhäsiä, jotka voisivat kaivata viime hetken vinkkejä? Nämä lahjat ovat kaikki sellaisia, joita itse toivoisin joululahjaksi:

Luonnollista luksusta

Rakastan kauneusaiheisia lahjoja! Eniten ilahduttavan ne, joissa on luonnollinen tausta. Näitä kauneustuotteita löydät esim. Jolien verkkokaupasta * ja Elevenin luonnonkosmetiikka -osastolta *. Aivan ihana vinkki on Mia Höytö Cosmetics -lahjapakkaus vartalolle * ja omalta toivelistalta löytyy myös ruotsalaisen luonnonkosmetiikkamerkin Estelle & Thildin siveltimet *. Jos et ole varma mitä ostaa, niin miten olisi luonnonkosmetiikkaa sisältävän Jolie Boxin * tilaus?

Designia arvostavalle

Kodin sisustuksen suhteen valitsisin ehdottomasti lahjaksi jonkin design-tuotteen, vaikka pienen sellaisen. Omalla unelmalistalla on Menun seinäkynttelikkö *, Klongin Gloria-kynttilänjalka * ja myös Skultunan Kim-kynttiläkuppeja * huomaan katselevani jatkuvasti. Messinki on vieläkin lähellä sydäntäni – piristää kummasti muuten niin valkoista kotia! Messingistä puheen ollen, olettehan jo osallistuneet Zarron Instagram-arvontaan, jossa voi voittaa upean FLOS 2097 -kattokruunun joululahjaksi? Vinkki osana pientä kaupallista yhteistyötä Zarron kanssa.

Char and the city, joululahjavinkit, christmas presents

Siivottu koti

Koska yhteinen aika on nykyään niin kortilla, niin yksi parhaimmista asioista mitä omalle puolisolle, vanhemmilleen tai vaikka kiireiselle ystäväpariskunnalle voi antaa, on kotisiivouksen lahjakortti! Lahjakorttivinkin lisäksi löydättekin Instagramini puolelta kaupallisessa yhteistyössä Freskan kanssa talven parhaimmat kotisiivouksen ALEkoodin (ei voi käyttää lahjakortteihin), eli klick klick tänne kurkistamaan!

Treffikutsu huulipunan kera

Ehkä paras lahja kaikista on juurikin yhteinen aika – anna vaikka treffikutsu punaisen huulipunan kera. Lancômen Le Absolue Rouge Christmas Edition -huulipuna * sopii varmasti treffi-iltana huuliin! Treffi-ideoista taas, niin perinteisen dinnerin lisäksi loistavia ajatuksia on staycation tai ooppera-ilta. Rohkea paketoi vielä mukaan vaikka alusvaatteita pakettiin – naisellisia pitsialusvaatteita löydätte yöasut-osastolta *!

Kotoilua rakastavalle

Varsinkin talviaikaan rakastan kotoilua – käpertyä sohvannurkkaan ihaniin kotiasuihin. Talven pehmoisin aamutakki on ehdottomasti Balmuirin Portofino-kylpytakki * ja pörröisimmät tohvelit taas Shepherdin Jenny-tossut *! Ja jos itse sohvannurkka kaipaa pehmustusta, niin ylellisin koristetyyny löytyy Balmuirin verkkokaupasta – Verbier-tyynynpäälliset *. En itse malta odottaa, että kohta pääsee rentoutumaan joulupyhien ajaksi!

 

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links