Uusi blogini on auki: Char & the city ✗ Suomen Blogimedia!

Nyt uudet sivuni ovat vihdoinkin pystyssä, enkä malta odottaa, että pääsen esittelemään teille uuden Char and the city -blogini! Blogin, jonka olen saanut rakentaa ihan omin pikku kätösin – tai siis upean blogipohjan ja taitavan koodaajan kera, mutta kuitenkin :D Jos siellä ruudun takana on muitakin, joilla on blogin rakennuspuuhat mietinnässä, niin tarkoitus olisi uuden blogin puolella jakaa teille upeimmat WordPress-pohjat tässä ihan lähiaikona, sillä omaa uutta pohjaani metsästäessä löysin vaikka mitä upeita temploja! Mutta tältä se oma uusi blogini sitten näyttää:

www.charandthecity.com

Charandthecity.com Suomen Blogimedia

Char & the city ✗ Suomen Blogimedia

Ja kuten yleensä, eivät muutokset usein tule yksin. Vaikka blogini tuleekin jatkossa olemaan ihan omalla sivustollaan, saan ensi kuun alusta myyntiagentuuriksi Suomen Blogimedian! En voisi olla tästä enemmän innoissani, sillä jo päivätyöstä yrittäjäksi hyppääminen on iso loikka, ja jos blogini jäisi ihan oman onnensa nojaa, jännittäisi kyllä tuplasti enemmän. Nyt saan vapaat kädet toteuttaa itseäni omalla sivustollani, mutta blogien yhteistöiden osalta minulla on tukenani SBM – mikä parhain yhdistelmä, jos minulta kysytään!

Charandthecity.com Suomen Blogimedia

Tämä nykyinen blogisivusto ei tule enää päivittymään, joten kannattaa laittaa blogin uusi osoite talteen vaikka suosikkeihinsa: www.charandthecity.com, ja sen lisäksi kannattaa myös seurata blogia somessa Facebookissa ja Instagramissa, jossa aina ilmoittelen, kun olen julkaissut uuden postauksen. Lisäksi kätevä tapa seurata blogeja on Bloglovin!

Toivottavasti seuraatte matkassa mukana – edessä on vielä kolmisen viikkoa Thaimaassa, jonka jälkeen alkaakin erilainen arki koti-Suomessa. Blogini ei tule muuttumaan, muuten kuin että yritän olla enemmän läsnä jatkossa. Se Char, joka joskus aikoinaan aloitti blogaamisen, avoimin mielin! Tervetuloa mukaan:

www.charandthecity.com

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*