Kaupunkipäivän asu & unelmien Célinet

Päivän asukuvat ovat varmasti blogini toivotuin postausaihe, joten viime viikonloppuna lomaillessa Riiassa päätin kun kerrankin oli valokuvaava ystävä mukana, että NYT otetaan hieman asukuvia. Jotenkin tuntuu, että tyylini on sen verran peruskauraa, että kuka siitä innostuisi – mutta toisaalta, itse kaipaisin juurikin ajattoman tyylin taitureita seurattavaksi, joten jos teillä on vinkkejä, ilmiantakaa ne mielellään kommenttiosiossa.

Tyyliäni kuvailisin kovinkin klassiseksi – en helposti innostu erilaisista trendeistä, vaan vaatekaapissani seilaa aika lailla samat vaatteet sekä asusteet vuodesta toiseen. Juuri ne kliseiset vaatekaapin klassikot, joita on nähty muoti-ikoneilla vuosikymmeniä sitten, ja jotka eivät ole muuttueet ajan saatossa paljon miksikään. Jotenkin vieroksun sitä ajatusta, että jokin vaate tai asuste olisi seuraavana keväänä niin last season. Yritän aina harkita ostoksiani, välillä onnistuen – välillä kuitenkin virheostoksia tehden.

Char and the city, outfit of the day, all black, Céline sunglasses, päivän asu, muoti

Char and the city, outfit of the day, all black, Céline sunglasses, päivän asu, muoti

Char and the city, outfit of the day, all black, Céline sunglasses, päivän asu, muoti

Char and the city, outfit of the day, all black, Céline sunglasses, päivän asu, muoti

Char and the city, outfit of the day, all black, Céline sunglasses, päivän asu, muoti

Tyylini todistusaineistona toimii kaupunkilomapäivän päivän asu, joka koostuu vaatekaappini kulmakivistä: Célinen aurinkolasit * (etsin ikuisuuden juuri tämäntyylisiä aurinkolaseja!), ajaton Zarasta ostettu villakangastakki (ostan sieltä t o d e l l a paljon vaatteita), Chanelin klassikkolaukku (jota mietin vuosikaudet, ennenkuin muutama vuosi sitten siihen panostin) ja kävelyä kesätävät Nilssonin nilkkurit (vuosikausia vanhat, ja vieläkin kunnossa!). Voisin melkein vannoa, että nämä samat löytyvät vaatekaapistani vielä vuosienkin päästä.

Usein olen ihan kokomustissa liikkeellä. Tylsää vai tyylikästä – se on jokaisen oma valinta. Muistakaa tosin, että: Women who wear black, live colorful lives ;)

Aurinkolasit – Céline *
Karvakauluri – Zara (vastaava täältä -50 % *)
Villakangastakki – Zara
Laukku – Chanel (rakastan myös kohtuuhintaisempaa Rebecca Minkoffin tikkilaukkua *, joka minulta löytyy vaaleammassa värissä)
Nilkkurit – Nilsson (panosta * tai pihistä *)

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

INSTAGRAM (@charandthecity) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*