Tyttöjenmatka Riikaan, joka ylitti odotukset

Terveiset tyttöjenmatkalta Riikaan! Somessa (@charandthecity Instagramissa) meidän matkakuulumisia seuranneet ovatkin saaneet viikonlopun täydeltä matkakuulumisia, mutta ajattelin vielä jakaa parhaimmat matkavinkkini täällä blogin puolella. Kyseessä oli ensimmäinen kunnon matkani Riikaan (olen tainnut lähinnä vain oleskella lentokentällä välilaskujen muodossa aikaisemmin), ja pakko sanoa, että odotukseni olivat aika matalalla. Tai ehkä paremmin sanottuna neutraalit? Hieman kuten Tallinna, mutta suurempi -tyyliin? Ja apua miten viikonloppumatkamme ylitti odotukseni, moninkertaisesti!

Char and the city, girlsweekend, weekendtrip, Riga, Latvia, tyttöjenmatka

Miten upeaa olikaan herätä näin upeasta (jos joku kiinnostui, niin kyseessä on Astor Riga -hotelli *) hotellihuoneesta lauantai aamuna! Seuraavaan kotiin olisi pakko saada tuollainen valoverhojen & pimennysverhojen yhdistelmä…

Char and the city, girlsweekend, weekendtrip, Riga, Latvia, tyttöjenmatka

Hotellimme sijaitsi aivan vanhan kaupungin lieppeillä ja huoneen ikkunasta avautui avara maisema vastapäiseen puistoon. Hieman kuten meidän Kaivopuisto, tai minversio Central Parkista.

Char and the city, girlsweekend, weekendtrip, Riga, Latvia, tyttöjenmatka

Hotellihuone, jonka sisustus oli juuri eikä melkein tyyliseni! Muuten jos hotellipeutausvinkkejä olette vailla, kannattaa seurata IG storyjani huomenna ;)

Char and the city, girlsweekend, weekendtrip, Riga, Latvia, tyttöjenmatka

Ja ei, vaikka tavaramäärä sängyllä näyttääkin aikamoiselta, nököttää siinä kasassa vain meidän kummatkin reissu- ja iltalaukut, sekä pari tuliaislahjaa paikallisen NóLón valkoimista.

Char and the city, girlsweekend, weekendtrip, Riga, Latvia, tyttöjenmatka

Ja tuota valon määrää – onneksi pakkasin uudet Celinen aurinkolasit * mukaan, vaikka hieman nauroin, että sama kuin ottaisi aurinkohatun mukaan hiihtolomalle. Mutta helmikuisessa auringonpaisteessa ei naurattanut enää ei.

Char and the city, girlsweekend, weekendtrip, Riga, Latvia, tyttöjenmatka

Se mikä hymyilytti eniten on se, että matkan järjesti Jessican mies, joka antoi hänelle syntymäpäivälahjaksi viikonloppumatkan hemmotteluhoidon kera. Hän sai minulta miljoon miespistettä tämän lahjanmatkan myötä!

Char and the city, girlsweekend, weekendtrip, Riga, Latvia, tyttöjenmatka

Meillä oli ihan mieletön tuuri lentojen, sään, hotellin, ravintoloiden kuin vaikka palvelun osalta. Ihan matkan alusta loppuun asti. Ja tottakai paras seura kruunasi kaiken. Kuten Instagram-kuvaani jo kirjoittelinkin, niin: ”Real friendship is when your friend comes over to your home and you both take a nap.”, niin tämä pätee myös minun ja Jessican matkusteluihin. Lauantaina skippasimme dinnerin, koska emme raaskineet lähteä ulos hotellihuoneesta, missä oli niin mukavaa vaan oleskella kylpytakeissa :D Mutta hätä ei ole sen näköinen. Ehti tuossa kolmessa päivässä hyvin herkutellakin, joten ravintola- ja kahvilavinkkejä on tulossa!

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

INSTAGRAM (@charandthecity) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*