Päivä jolloin lopetin päivätyöni

Tänä vuonna en viettänyt sen kummemmin ystävänpäivää – ilmassa oli vaaleanpunaisten ajatusten sijaan suurten elämänmuutosten värähtelyt, enkä jotenkin olisi malttanut edes istua alas ravintolan pöytään ystävänpäivän illallista viettämään. Sen sijaan vietin sen päivän järjestellen monia ns. edellisen elämänvaiheeni asioita, eilen koitti nimittäin viimeinen työpäiväni nykyisessä työpaikassani! Näin ollen menetetty ystävänpäivä tuli eilen takaisin moninkertaisesti ja olo on oikein rakastettu – kiitos siitä mahtaville työkavereille sekä blogikolleegoille ♡ Ni är bäst! (Saatte pisteitä ruotsikielisestä kortista :D)

Char and the city

Kaikki elämänmuutokset ovat tapahtuneet sellaisella vauhdilla, että tuntuu, ettei itsekään oikein meinaa pysyä matkassa mukana. Lupaan palata teille vielä syvempien elämänmuutospostausten kera, mutta nyt lähden viettämään ansaittua viikonloppulomaa – ja palaan sieltä ensi viikolla aivan uudenlaiseen elämääni. Tästä lähtee oma vuoteni 2018 ihan ryminällä, enkä malta odottaa mitä vuosi vielä tuo tullessaan! Toivottavasti pysytte menossa mukana – ja viikonloppukuulumisia pääsee tuttuun tapaan seuraamaan Instagramista (@charandthecity).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*