Microblading-kulmat – vahvistuksen jälkeinen lopputulos

Pienyrittäjiä tukevassa kaupallisessa yhteistyössä: Carriebrows

Kun kävin viime vuoden loppupuolella Carriebrowsin ihanalla Johannalla Velvet Töölön kauneushoitolassa ottamassa microbladingin kulmiini, lupasin palata teille alkuvuodesta kokemuksien kera. Nyt olisi sen aika. Kävin nimittäin taannoin Johannalla kulmien vahvistuksessa. Virallisia ennen ja jälkeen kuvia pääsette ihastelemaan Kulmien microblading – before & after -postauksesta, josta löytyy siis kuvia meikkamattomista kulmakarvoistani ennen ensimmäistä toimenpidettä, sekä juuri ensimmäisen microbladingin jälkeen otettuja jälkeen kuvia kulmistani.

Olin jo tuon ensimmäisen kerran jälkeen todella tyytyväinen – ja myös helpottanut. Kun kulmakarvoihin, jotka kehystävät kasvoja ja vaikuttavat niin paljon kasvojen yleisilmeeseen, tehdään mitä tahansa muokkausta, niin ei sitä voi muuta kuin jännittää. Itse jännitin aivan turhaan, sillä olin mitä parhaimmissa käsissä. Kuten aikaisemmassa postauksessa jo kerroinkin, suunnittelee Johanna kulmat yhdessä asiakkaan kanssa – ja prosessiin kuuluu monta peilailukertaa, kunnes kulmien malliin ollaan just eikä melkein tyytyväisiä. Ei siis mitään sikaa säkissä meininkiä, päin vastoin.

Kulmien microbladingiin kuuluu aina vahvistuskerta, sillä kulmat eivät ikinä ole kerrasta valmiit. Ensimmäisen kerran jälkeen kulmat saavat rauhassa parantua, viiltojen jälki pehmentyä ja kulmien väri vaalentua. Samalla saa itse hieman tunnustella ajan kanssa, haluaako kulmakarvoihinsa vahvistuskerran yhteydessä esim. lisää tummuutta. Omassa tapauksessani kulmia tummennettiin, ja paksunnettiin aavistuksen verran – ja nyt vasta olenkin aivan mielettömän tyytyväinen:

Char and the city, microblading kulmat / eyebrows, Carrie Brows, Velvet Töölö

Yleisilme on mielestäni skarppi ja huoliteltu – ja jotenkin ihan omannäköiseni. KIITOS Johanna!

Char and the city, microblading kulmat / eyebrows, Carrie Brows, Velvet Töölö

Vahvistuksen yhteydessä tummensimme hieman kulmien väriä, sillä väri oli jonkin verran haalistunut parantumisprosessin yhteydessä.

Char and the city, microblading kulmat / eyebrows, Carrie Brows, Velvet Töölö

Lisäksi toivoin malliin pientä muutosta: kulmista tehtiin aavistuksen verran paksummat ja kulmikkaammat. Siis aavistuksen verran, ja se teki ihmeitä!

Char and the city, microblading kulmat / eyebrows, Carrie Brows, Velvet Töölö

Ja katsokaa nyt tuota jälkeä – en käsitä miten taitava Johanna on!

Char and the city, microblading kulmat / eyebrows, Carrie Brows, Velvet Töölö

Huomioikaa muuten, että nämä kuvat ovat otettu juuri vahvistuskerran jälkeen, jolloin kulmat ovat terävämmät ja tummemmat, kuin minkälaisiksi ne jäävät. Ja minkälaiset omistani tulee – sen tulette näkemään blogikuvistani ajan kanssa. Tällä hetkellä en voisi olla tyytyväisempi, että uskalsin kokeilla kulmien microbladingia, ja juuri Johannan kanssa. Aamurutiinit ovat huomattavasti nopeutuneet ja helpottuneet, ja lähden yhä enemmän ulos meikittä. Miten suuri vaikutus kulmakarvoilla voikaan olla!

Jos haluatte tietää enemmän kulmien microbladingista, niin suosittelen kurkistamaan Kulmien microblading -postaukseen, josta selviää miten microbladingissa oikein tehdään kulmat, sattuuko se (tai siis kuinka paljon se sattuu – välikommenttina, että vahvistus sattui paljon vähemmän!) ja kauan se kestää kulmissa. Kulmien microblading maksaa Carriebrowsilla 330,00 euroa, sisältäen ensimmäisen vahvistuskerran, mutta ystävänpäivän kunniaksi meillä olisi teille mukava etu:

Ystävänpäivätarjous kulmien microbladingiin

Saatte 50 € alennuksen kun varaatte ajan Carriebrows microblading kulmiin helmi-maaliskuulle 2018. Varauksessa tulisi lukea ystävänpäivätarjous ja koskee vain uusia varauksia.

Carriebrowsin kulmia voi seurata Instagramista (@carriebrows) ja laitoin muuten juuri omaani ennenensimmäisen microbladingin jälkeenvahvistuskerran jälkeen -kuvat pyörimään omaan Instagramiini (@charandthecity), joten sieltä näette hyvin eri vaiheet vierekkäin.

INSTAGRAM (@charandthecity) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*