Vaatekaapin klassikot nyt ALEssa!

Nyt kun matkalaukku on purettu ja kesävaatteet pakattu takaisin kaappien perukoille, on vihdoinkin aika käydä läpi omaa vaatekaappiaan. Jos jotain hyvää voi takaisin Suomeen paluusta sanoa, on se että kun reilun pari viikkoa laahusteli ympäriinsä samoissa sandaaleissa, bikineissä ja kesämekoissa, on innostus omia talvivaatteita kohtaan taas korkeampi. Kokonainen vaatekaappi, mistä valita, mitä haluaa laittaa ylleen!

Tässä vaikuttaa varmasit myös se, että olen loppuvuonna ollut todella vähän omassa kodissani, eli reissun lisäksi elänyt hieman weekendbag-elämää ja kaivannut välillä kipeästikin juuri sitä puseroa, mekkoa tai takkia, jota tottakai ei tullut pakattua juuri silloin mukaan… Joten nyt kun sairauslomani on vanginnut minut kotiini, niin tässä tulee oman rakkaan vaatekaappini klassikot:

Char and the city, Char for Boozt, vaatekaapin klassikot -15 % alennuksessa

Hanki 3 x luottotakkia

Jos minun pitäisi luetella kolme luottotakkiani, olisivat ne ehdottomasti ajaton musta takki – mielellään kimonotyylinen -15 % *, keväälle ja syksylle musta trenssi -15 % * sekä kesäkaudelle ja toimistolle musta bleiseri -15 % *. Luottotakit ovat myös asia, missä mielelläni panostan laatuun, leikkaukseen ja materiaaliin – Filippa K:lla * ja Tiger of Swedenillä * on upean ajattomia malleja, jotka toimivat vuodesta toiseen! Takki on myös se, mikä Suomen ilmastossa eniten on käytössä.

Char and the city, Char for Boozt, vaatekaapin klassikot -15 % alennuksessa

Löydä oma laukkumerkkisi – tai parikin

Olen ehdottomasti asustetyttöjä, varsinkin kun kyse on laukuista! Toimistolaukun lisäksi ostin viime vuonna ensimmäisen Rebecca Minkoff -laukkuni *, ja se ei tule olemaan viimeinen. Olen ollut merkkiin, malliin ja laatuun enemmän kuin tyytyväinen. Huomaan, että alan löytämään ne itselleni (ja lompakolleni) soveltuvimmat vaihtoehdot. Vaikka laukkukaapissani roikkuukin Chanel, en sitä ihan jokapäiväiseen käyttöön viitsi ottaa, vaan kaipaisin hieman hillitympää versiota, kuten Love Crossbody -laukun -15 % * kokomustana. Samalta merkiltä löytyy myös ihana tikattu Trifold-lompakko -15 % * sekä beige Wristlet Pouch -15 %*.

Char and the city, Char for Boozt, vaatekaapin klassikot -15 % alennuksessa

Statement aurinkolasit pelastavat koko kesäkauden

Jos keväästä syksyyn (ja jopa joskus talviaurinkoisellakin säällä) on yksi asuste yli muiden, on se aurinkolasit! Ei tarvitse edes laittautua sen kummemmin, kun laittaa aurinkolasit silmille. Omalla toivelistallani on hankkia ensi kesäksi nämä Celinen lasit -15 % *, mutta omaa silmääni miellyttää myös nämä Burberryn -15 % *, Guccin -15 % *, Jimmy Choon -15 % * ja Valentinon -15 % * aurinkolasit. Joku kyseli matkapostauksissa näkyvistä aurinkolaseistani, ja tällä hetkellä käytössä on niin Burberryn mustat kuin Tom Fordin ruskeat lasit (tarkistan teille vielä mallit!).

Char and the city, kuvaukset, Aller Media Oy

Rakenna vaateosion perusta ajattomilla vaatekappaleilla

Tämä kohta ei varmasti tule teille yllätyksenä, mutta paras vinkkini on rakentaa vaatekaapin perusta ajattomilla vaatekappaleilla – ainakin jos tyyli on hiemankaan kuin omani. Se, että olen vuosia sitten panostanut mustiin hameisiin -15 % * ja valkoisiin kauluspaitoihin -15 % *, on toiminut vahvana perustana, jota sitten voi aina maustaa trendien mukaan. Oma maustaminen tosin ei sen hurjempaa ole – kesäksi vaaleansininen paita -15 % * ehkäpä?

Char and the city, Char for Boozt, vaatekaapin klassikot -15 % alennuksessa

Rakkaudestani mekkoihin

Jos minun pitäisi valita yksi vaatekappale yli muiden, olisi se mekko. R a k a s t a n mekkoja! Käytän arkisempia pikkumustia -15 % * toimistolla, valkoisia puuvillamekkoja kesäkautena ja juhliin sitten ehdottomasti By Malinan -15 % * -luomuksia. Tämä vielä koristeellisempi versio -15 % * pääsi heti toivelistani kärkeen – malli kuin on sama kuin tässä joka muistuttaa kummitätimekkoani -15 % *, jossa juhlin kolmet ritsiäiset putkeen viime kesänä.

Char and the city, Char for Boozt, vaatekaapin klassikot -15 % alennuksessa

Panosta laadukkaisiin alusvaatteisiin

En tiedä johtuuko tämä siitä, että olen kokoni vuoksi aina joutunut panostamaan alusvaatteisiin ja koska käytän mekkoja miltei jokaisena vuoden päivänä niin sukkisten kulutus on myös korkea, mutta sen tiedän, että jos alla on huonot alusvaatteet ja epämukavat sukkikset, on koko asu pilalla. Alusvaatteissa lämmin suosittelu (koosta riippumatta) Wonderbra:lle -15 % * ja sukkisten puolesta taas Falkelle -15 % *. Ainiin, ja ei niiden alusvaatteiden tartte tylsiä olla – katso vaikka nämä pitsiliivit -15 % *, tämä yöasusetti -15 % *, unohtamatta pitsistä aamutakkia -15 % *!

Char and the city, Char for Boozt, vaatekaapin klassikot -15 % alennuksessa

Älä unohda pieniä yksityiskohtia, jotka viimeistelevät asun

Tämä viimeinen kohta on hieman sekalainen seurakunta, mutta näillä pienillä yksityiskohdilla viimeistelet koko asun. Oli se sitten punainen huulipuna -15 % * ja/tai kynsilakka -15 % *, suosikki hajuvetesi -15 % tai marmorinen kännykänkuoresi -15 % *, *tai ehkä hopeinen -15 % *tai kullanvärinen lempirannekorusi -15 % * – älä unohda pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät kaikesta mielenkiintoisempaa! Vaikka asuni olisi muuten kovinkin mustavalkoinen, tuo kultaiset korut ja punaiset kynnet siihen Sitä Jotain.

Muodin ALEvinkkejä tammikuun lopulle:

Boozt-verkkokaupassa meneillään huima FINAL SALE! *

Zalandolla kiihtyy ALE! *

Nellyn ALE-osastolla on ennätysmäärä tuotteita! *

Lindexin ALE-osasto kannattaa myös katsastaa! *

Elloksella jopa -70 % normaalihinnoista! *

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*