10 ✗vuoden 2017 suosituinta postausta

Vuoden vaihtuessa uuteen on mielenkiintoista myös katsella kulunutta blogivuotta taaksepäin – mitä ovatkaan olleet ne luetuimmat postaukseni? Mistä Te haluaisitte, että kirjoitan enemmän? Kommentit ovat tottakai yksi suuri suunnannäyttäjä, mutta sen lisäksi analyyttisempi puoleni haluaa myös kurkistaa hieman eri postauksien lukukertoja. Mietin myös, että ehkä teitäkin voisi kiinnostaa, mitä postaukset nuosivat meneen vuoden top 10 listaukseen?

1. Täältä löydät modernit CV-pohjat

Voisitko tästä päätellä, että viime vuonna on muitakin kuin minä, jotka ovat olleet työnhaussa? Omaa työnhakuprosessiani läpikäydessä löysin mainion apuvälineen uuden CV:n luomiseen. Koska kaikki eivät ole graafisia suunnittelijoita syntyessään, eikä kaikkien sellaisia tarvitsekaan olla, on onneksi olemassa valmiita CV-pohjia – katso tästä 12 ✗ suosikkipohjaani (toimivat Wordissa).

2. Kun se toinen ei olekaan Se Oikea

Eropostaus, jota en itse haluaisi enää koskaan lukea läpi. Viime kesä oli sellaista aikaa, mihin en halua enää palata, edes tällaisen vuosikatsauksen merkeissä. Katse on suunnattu uuden vuoden kunniaksi vain eteenpäin, kohti onnellisempia aikoja. Kuluneen vuoden osalta kuitenkin iso KIITOS teille kaikesta tuesta ja ymmärryksestä – en jaa kaikkea elämästäni blogissani, mutta ihana tietää, että silloin kun jaan, niin lukemassa on hienoja ihmisiä!

3. Vauvakuumeessa vai ”vela”?

Vauva-aiheet ovat myös olleet pinnalla viime vuoden aikana, sillä se oli vuosi, kun kolme läheisintä ystävääni saivat vauvat ihan peräkkäisinä kuukausina! Oli vauvakutsuja, sairaalavisiittejä ja ristiäisiä. Samaan aikaan kun lähipiirini oli vauvakuplassa, kävin itse läpi omia tunteita ja ajatuksia lapsista – olenko vauvakuumeessa vai ”vela”?

Infinity Flower Box

4. Ruusut, jotka kestävät vuosia – Infinity Flower Boxes

Upeasti neljännelle sijalle on noussut pienyrityksen kanssa tekemäni blogiyhteistyö. Törmäsin nimittäin somessa Infinity Flower Boxes– yritykseen ja kyselin, tarvitsisvatko he pientä blogi- ja somenäkyvyyttä? Tästä keksin myös Pienyrittäjät – voita blogi- ja somenäkyvyyttä -kilpailun, sillä haluan pienyrittäjänä auttaa toisia pienyrittäjiä. Tämän tempauksen vastaanotto on ollut ihanan positiivista!

5. Paras lääke sydänsuruihin? Vietä rentouttava hotelliloma tyttökavereidesi kanssa!

Sijalta viisi löytyy heti toinen yhteistyöpostaus. Olin sopinut blogiyhteistyöstä Scandicin kanssa, mutta hotelliviikonlopun lähestyessä kävin parhaillani läpi eroprosessia ja tunsin, etten mitenkään voi lähteä viettämään kevyen hauskaa staycationia. Kysyinkin asiakkaalta, sopisiko heille, jos rehellisesti kirjoittaisin silloisesta elämäntilanteestani – sydänsurujen parantelemisesta. Kommenttiosiossa selvisi, että moni muukin oli, syystä jos toisesta, hotelliloman tarpeessa…

Char and the city, livingroom - olohuone

6. Osmo Color ja kaapin uusi ilme puuvahalla

On yksi postaus, joka pysyy vuosi toisensa jälkeen luetuimmat postaukset top 10 -listassa, ja se on vuonna 2014(!) Osmo Colorin kanssa tekemäni blogiyhteistyö heidän puuvahastaan! Uudistin silloin isoisäni vanhan punertavan kellertävän tiikkaapin mustalla puuvahalla, ja olen lopputulokseen vieläkin mitä tyytyväisin. Eli jos mietitte jonkin kalusteen maalaamista puuvalla, kurkistakaa ennen- ja jälkeen-kuvat tästä postauksesta!

7. 10 ✗ vinkkiä työnhakuun

1. sijalla olevan CV-vinkkipostauksen lisäksi jaoin teille omat 10 parasta vinkkiäni työnhakuun! Olin itse siinä tilanteessa, että oltuani 8 vuotta edellisessä työpaikassani, jouduin yllättäen yrityksen konkurssin takia työnhakuun. Mistä aloittaa ja mitä kaikkea kannattaa tehdä – lue parhaat työnhakuvinkit tästä!

8. Kun seinä tuli vastaan, uramielessä

Työhön liittyvällä postauksella jatketaan vielä sijalla kahdeksan. Paiskottuani viimeiset 7 vuotta kokopäivätyön lisäksi niin blogitöitä, pyörittäen omaa yritystäni ja kirjoittamalla omaa palstaani Elle-lehteen, tuli jonkinlainen seinä vastaan uramielessä. Kaipasin edes joskus vapaata iltaa tai viikonloppua, ja rohkaistuin vihdoinkin anomaan 4-päiväistä työviikkoa. Vuoden 2017 paras teko!

9. 6 ✗ vinkkiä makuuhuoneen sisustamiseen

Sisustuspostaukset ovat aina olleet blogini luetuimpia, ja Töölön kotini on tähänastinen suosikkini! Vaikka asun vuokralla, on asunto rempattu juuri oman tyylisekseni – ja vaikka koti on väliaikainen, olen onnistunut luomaan ihan omantyyliseni sisustuksen. Tästä postauksesta löydät makuuhuoneeni esittelyn sisustusvinkkeineen!

Char and the city, Folk Helsinki, Lauttasaari, Mari - hiukset, kampaamo, balayage, glossing, olaplex, ombre

10. Uusi lyhyempi tukka: balayage, glossing & olaplex

Viimeiselle sijalle nousi vielä yksi blogiyhteistyö, jonka tein Folk Helsingin Lauttasaaren kampaamon Marin kanssa. Hän piristi mallistaan ulos kasvaneista, pahasti latvoista kuivuneista ja väriltään inhottavan punertavan kellertävistä hiuksiani balayagen, glossingin ja olaplexin avulla – ja hiukseni kiittävät! Katso tästä ennen- ja jälkeen kuvat!

Jos jotain johtopäätöksiä voi tästä top-listasta vetää on se se, että:

✓ Teitä kiinnostaa syvemmät ja henkilökohtaisemmat aiheet, varsinkin liittyen parisuhteeseen ja lapsiin.

Myös ura-aiheiset postaukset ovat olleet teille mielenkiintoisia, joten voisinkin jakaa lisää työhön liittyviä asioita tämänkin vuoden puolella.

Myöskään yhteistyöpostaukset eivät teitä näytä haittaavan, jos ne sopivat blogini aiheisiin ja teen ne koska o i k e a s t i ne ovat itselleni mieluisia.

Sisustusosiossa nykyinen kotini alkaa ehkä olla hieman nähty, kun taas muoti- ja kauneusjuttuja on kaivattu enemmän.

Olenkohan oikeilla jäljillä? Postaustoiveita saa mielellään jättää kommenttiosioon – Te olette iso osa blogiani! Ilman lukijoitani ja kommentteja tämä on nimittäin aika yksinäistä puurtamista.

INSTAGRAM (@charandthecity) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*