Säihkyvää 100-vuotispäivää Suomelle!

Täällä Töölössä on Itsenäisyyspäivän aamu valjennut lumenvalkoisena ja rauhallisena. Viime päivien flunssa alkaa jo pikkuhiljaa helpottaa ja tarkoitus olisi jaksaa illalla suunnata ystävieni luo juhlaillalliselle! Samalla kun juhlistamme Suomen 100-vuotispäivää, kohotamme myös maljat 20 vuoden ystävyyssuhteille. En tiedä monesko kerta on, kun saan juhlistaa itsenäisyyspäivää parhaiden ystävieni kanssa, mutta toivottavasti edessä on vähintään yhtä monta lisää!

Char and the city, Suomi 100, Independence day, Finland 100 years, Itsenäisyyspäivä

Char and the city, Suomi 100, Independence day, Finland 100 years, Itsenäisyyspäivä

Char and the city, Suomi 100, Independence day, Finland 100 years, Itsenäisyyspäivä

Palailen huomenna juhlakuvien kera, mutta illanviettoamme voitte tuttuun tapaan seurata Instagram stories -puolelta. Vinkkinä vielä, että parhaan ystäväni @homeandbella Instagram-tiliä kannattaa myös seurata, jos tykkää tyylistäni – meillä on nimittäin aika identtinen maku! Ja illan dinneri pitää paikkaansa juuri heidän kauniissa kodissaan. Oikein säihkyvää Itsenäisyyspäivää teille kaikille!

INSTAGRAM (@charandthecity) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*