Kulmien microblading – before & after

Pienyrittäjiä tukevassa kaupallisessa yhteistyössä: Carriebrows

Jos minulta kysytään mikä eniten vaikuttaa kasvojen ilmeeseen, on se huolitellut kulmat! Siinä missä nuorempana annoin kulmieni olla sellaisenaan, panostan nykypäivänä paljonkin kulmieni muotoiluun: tapanani on kerran kuussa tai parissa käytä värjäämässä ja muotoilemassa ne, ja siinä välissä annan pinsetin ja kulmakynän laulaa. Joten, kun Carriebrowsin Johanna otti minuun taannoin yhteyttä ja kysyi, kiinnostaisiko minua kokeilla kulmien microbladingia, hihkaisin heti, että ”JOO!” Miten ihanaa olisikaan herätä joka aamu huoliteltujen kulmien kera!

Mikä ihmeen microblading?

Kyseessä on microblading-tekniikalla tehdyt kulmakarvat, jossa jokainen kulmakarva piirretään (lue: viilletään) yksitellen, jotta lopputulos näyttäisi mahdollisimman luonnolliselta ja jokaisen omiin kasvoihin sopivalta. Teknisesti: ihon pinta rikotaan terällä jossa on pieniä neuloja, jonka jälkeen pigmentti lisätään. Eli kyseessä ei ole tatuointi, vaan pigmentointi, joten kulmakarvat haalistuvat pois ajan mittaan.

Tässä näettekin kuvia kulmakarvoistani ihan sellaisenaan – vaikka brunettina minulla on näkyvät kulmat, niin niiden väri on aika haalean ruskea ja hännästä puuttuu karvoja aika lailla. Ei mitenkään huolitellun näköiset, eihän:

Char and the city, eyebrown microblading, kulmien microblading, Carriebrows

Char and the city, eyebrown microblading, kulmien microblading, Carriebrows

Char and the city, eyebrown microblading, kulmien microblading, Carriebrows

Miten kulmakarvat muotoillaan?

Ainakin Johanna suunnittelee kulmat pitkälti asiakkaan omien kulmien mukaan, eli kulmia ei vedetä naamaan millään yleissabluunalla, vaan ne räätälöidään jokaisen eri ihmisen kasvoihin sopiviksi. Itse saavuin Velvet Töölö -kauneushoitolaan yksi kulma meikattuna – toinen ilman meikkiä (olin varmaan kaunis näky kävellessäni sinne :D), eli Johanna näki heti, että mikä on lähtötilanne ja miten itse tykkään kulmani muotoilla.

Siitä hän lähti sitten toiveideni, kasvonpiirteideni ja kulmieni mukaan luonnostelemaan kulmakarvojen muotoa käyttäen apunaan erilaisia mittoja ja applikaatioita. Ja sain itse olla mukana joka käänteessä ja katsella peilistä. Oikeastaan Ne Oikeat kulmat syntyivät heti parilla pienellä hienosäädöllä, joten eikun aloittamaan toimenpide!

Char and the city, eyebrown microblading, kulmien microblading, Carriebrows

Sattuuko microbladingin teko?

Rehellisesti: sattuu. Ihoon tehdään pieniä viiltoja terällä, joten tottakai se sattuu. Itse olin tosi valmistautunut pahempaankin kipuun ja yllätyin positiivisesti kun Johanna teki ensimmäiset vedot – että tuollaistako se on? Toki kun ensimmäinen kerros tehdään ilman puudutusta, niin alkoi jo viiltojen toistot hieman sattua – mutta pian olikin jo puudutusvoiteen aika, ja sen jälkeen ei tuntunut oikeastaan miltään.

Itselläni tosin on aika korkea kipukynnys, ja voihan se olla myös paikasta kiinni – omasta mielestä nimittäin pahempaa on jokakuukautinen bikinialueen sokerointi, kuin kulmien microbladeaus! :D Sain aina välillä katsella työnvaiheita peilistä ja toivoinkin alkukerroksen jälkeen, että kulmia voitaisiin hieman paksuntaa sisänurkista ja rohkeasti lisätä tummemman ruskeaa väriä!

Ja tässä näettekin jo lopputuloksen. Huom! Kuvat ovat otettu HETI käsittelyn jälkeen, eli ne ovat skarpimmat ja tummemmat kuin minkälaisiksi jäävät:

Char and the city, eyebrown microblading, kulmien microblading, Carriebrows

Char and the city, eyebrown microblading, kulmien microblading, Carriebrows

Char and the city, eyebrown microblading, kulmien microblading, Carriebrows

Miten microblading-kulmia hoidetaan?

Koska microblading-tekniikalla ihoon tehdään pieniä avohaavoja, on kotihoito erittäin tärkeä osa koko hommaa. Heti kun käsittely on valmis levitetään kulmiin valkovaseliinia (saa apteekista!) – ja näin jatketaan useamman kerran päivässä seuraavan kolmen päivän verran. Kuvissa ei vaseliinia ole vielä levitetty, mutta haluankin kuitenkin korostaa, että kuvat ovat tosiaan otettu HETI käsittelyn jälkeen ja että lupaan palata teille lisäkuvien kera, kun kulmat ovat kunnolla parantuneet. Nyt välttelen viikon ajan mm. hikiliikuntaa, saunomista tai uimista. Hyvät kotihoito-ohjeet saa aina tekijältä mukaan!

Kauan microblading kestää kulmissa?

Microblading kestää kulmissa noin puolesta vuodesta vuoteen, riippuen hieman ihotyypistä – kuivaihoisilla (kuten itselläni) kestää kuulemma paremmin, kuin rasvaisemman ihon omaavilla. Kulmat eivät myöskään ole kerrasta vielä ole valmiit, vaan tässä on tehty vasta ensimmäinen vaihe, jonka jälkeen kulmat rauhassa parantuvat, viiltojen jälki pehmenee ja kulmien väri vaalenee…

Näin minäkin saan reilun kuukauden verran tunnustella, haluanko kulmiin toisessa, eli vahvistusvaiheessa, jotain muutoksia muotoon tai vaikka väriin (tiedän jo nyt pari pientä muutosta, mitä luultavasti tulen haluamaan!). Vahvistus tehdään itselleni tammikuussa, heti alkuvuoden lomareissun jälkeen!

Char and the city, eyebrown microblading, kulmien microblading, Carriebrows

Char and the city, eyebrown microblading, kulmien microblading, Carriebrows

Char and the city, eyebrown microblading, kulmien microblading, Carriebrows

Paljon microblading maksaa?

Microblading maksaa Carriebrowsilla 330,00 euroa, sisältäen ensimmäisen vahvistuskerran. Mutta…minulla olisi teille alennusta tiedossa:

Saatte mainitsemalla blogini nimen -10 % alennuksen microblading kulmista, jos varaatte Johannalle ajan vielä tämän vuoden puolella, eli 31.12.2017 mennessä. Ajan voitte varata Velvet Töölö -sivuilta – ensi vuoden ajat ovat jo avattu sinne! Johanna tekee muuten Töölön lisäksi kulmia Rovaniemellä!

P.S. Enkö näytäkin heti skarpimmalta, vaikka ainut muutos on kulmat! Ne tekevät kyllä ihmeitä kasvoille ja tulevat pelastamaan monta kiireellistä aamua, sekä tuoda kivasti ryhtiä kasvoille myös talven aurinkomatkalle suunnatessa – hei, hei, meikit! Instagramistani näette hauskasti ennen ja jälkeen-vertailukuvat noin vierekkäin!

INSTAGRAM (@charandthecity) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*