Vaatekaapin klassikot Black Fridaysta!

Jos jotain kannattaa ostaa Black Fridayn huimista tarjouksista, on se vaatekaapin klassikoita, joten keräin teille lemppari verkkokauppojeni valikoimista oman vaatekaappini klassikoita. Niitä vaatteita ja asusteita, joita käytän vuodesta toiseen. Niitä, joissa on laatu, materiaali, leikkaus ja brändi kohdillaan. Moni kollaasien tuote löytyy omasta vaatekaapistani, ja on varmaan teillekin blogini kautta tuttu – eli voin oikeasti lämpimästi suositella!

Black friday, Char and the city

1 Estella Skirt, Wolford * -25 % 2 Shirt, Filippa K * -70 %  3 Day Lip Croco, Day * -49 % 4 Tie Front Shirt, T by Alexander Wang * -35 %

5 Baleska Pants, Lauren Ralph Lauren * -20 % 6 Marcy Tote, Lauren Ralph Lauren * -25 % 7 Hamal, Pretty Ballerinas * -60 %

Toimistolla pärjää pitkälle kun vaatekaapista löytyy mustat siistit housut, upea kynähame ja muutama valkoinen paitapusero! Toinen mitä kannattaa ehdottomasti bongata alennusmyynneistä, on laadukkaat sukkahousut, kuten Falke Women -sukkahousut * -25 %!, käytännöllinen läppärilaukku kuten tämä Dayn * -25 % ja jos pikkulaukkua on vailla, on Rebecca Minkoffin Love Crossbody -laukku * vihdoin -25 % alessa!

Black friday, Char and the city

1 Cream Earrings, Kate Spade * -20 % 2 Dress, Polo Ralph Lauren * -60 % 3 Apertif, Essie * -25 % 4 Kyle, Rachel Zoe * -70 %

5 Saffiano Crossbody Bag, Lauren Ralph Lauren * -25 % 6 Gold-coloured Bracelet, Kade Spade * -20 % 7 Glitter Argento, Pura Lopez * -20 %

Pakko vinkata myös että ns. kummitätimekkoni, eli By Malinan Emily-dress * on nyt -25 % alennuksessa sekä suosikki mustavalkomekkoni Michael Michael Korsilta * nyt -60 %! Ja jos korkkarisuositusta kaipaatte, niin Pura Lopez * on ehdoton lempparimerkkini – nämä hopeiset * ostin juuri talven juhlakautta varten ja nämä 8,5 cm * ovat luottovalintani!

Black friday, Char and the city

1 Perfect Strapless, Wonderbra * -25 % 2 Heritage Sleepshirt, Lauren Ralph Lauren * -20 % 3 Good Wibes Only, Damselfy Candles * -20 % 4 Hand Soap, Damselfy Candles * -20 %

5 Yasemilia Shorts, YAS * -20 % 6 Make up brush, Yves Saint Laurent * -25 % 7 Day Sorrento Pochette, Day * -50 % 8 Multi-Cosmetic Organizer * -20 %

Kotihiiren lemppariosasto on Alusvaateosasto * – rentoja viikonloppuja & talvilomapäiviä varten on ihana kun kaapista löytyy myös erilaisia pyjamia ja pitsimekkoja, kuin myös arkea ajatellen laadukkaita alusvaatteita. Wonderbra * on varmasti kaikille jo ihan klassikko, mutta oikeasti se on ihan paras! Laittautumisen osalta en voi taas tarpeeksi suositella erilaisia meikkitelineitä * – ne helpottavat elämää kummasti!

Black friday, Char and the city

1 Box Passport Luggage, DKNY * -20 % 2 Long Puffer Jacket, NLY Trend * -20 % 3 La Lack Couture, Yves Saint Laurent * -25 % 4 Margo, Tiger of Sweden * -25 %

5 Azaila Boots, Ted Baker * -25 % 6 Faux Fur Jacket, Michael Kors * -25 % 7 Trenchcoat, Lauren Ralph Lauren * -40 %

Tänä talvena en todellakaan aio palella – toiveissa olisikin löytää mieluisa muhkeampi ja pidempi toppatakki, hieman kuten tämä  Long Puffer Jacket *. Toinen takkivillitykseni on erilaiset faux fur -takit, ja ensimmäisen juuri kotiutuinkin – nyt tekisi vain mieli hankkia vielä yksi lyhyt versio * talven juhlakautta varten!

Black friday, Char and the city

1 Sunglasses, Boss Orange * -30 % 2 Falke * -20 % 3 Kassidy Sweatshirt, Rebecca Minkoff * -25 % 4 Sandhurst, Tiger of Sweden * -30 %

5 Roche One, Nike * -20 % 6 Everya t-shirt, By Malene Birger * -50 % 7 Biarritz Beach Towel, Totême * -25 %

Treenijuttuja on välillä toivottu blogin puolelle, ja ajattelinkin vihdoin laajentaa blogin aiheita sillekin puolelle. Ihan treenijuttujen lisäksi pidän kovasti (ei vielä blogin puolella nähdystä) sporttisemmasta lookista, ja usein minut bongaakin vapaa-ajalla lenkkareissa, collegessa ja trikoissa! Treenijuttujen perään suosittelen kurkistamaan Zalandon Urheilu-osaston *!

Tässä vielä päivän aletärpit:

Zalando jopa -70 % *
Nelly -20 % KAIKESTA! *
Boozt jopa -50 % yli 60 000 tyylistä! *

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*