Uusi lyhyempi tukka: balayage, glossing & olaplex

Kaupallinen yhteistyö: Mari / Folk Helsinki

Teen kerta toisensa saman virheet, vaikka aina lupaan itselleni, että ensi kerralla käyn kampaajalla useamminkuin kuin pari kertaa vuodessa. Siinä ajassa nimittäin ainakin omat hiukseni kasvavat ulos mallistaan, kuivuvat pahasti latvoista ja väri muuttuu kylmän viileäasti kellertävän punertavaksi… Tuolloin jokainen päivä on bad hair day! Tässä näettekin ennen-kuvia hiusteni lähtökohdasta (ongelmakohdat: 1. ylikasvanut, 2. kuivat latvat, 3. kellertävä/punertava sävy):

Char and the city, Folk Helsinki, Lauttasaari, Mari - hiukset, kampaamo, balayage, glossing, olaplex, ombre

Char and the city, Folk Helsinki, Lauttasaari, Mari - hiukset, kampaamo, balayage, glossing, olaplex, ombre

Char and the city, Folk Helsinki, Lauttasaari, Mari - hiukset, kampaamo, balayage, glossing, olaplex, ombre

Onneksi apua hiuspulmaani toi Folk Helsingin vasta avatun Lauttasaaren kampaamon suloinen Mari, jonka työnäytteisiin tutustuin ensin hänen Instagramissaan (@folkhelsinki_mari) ja sitten viestittelyjen kautta ideoimme viileää uutta lookiani. Toiveissa oli nimenomaan viileämpi look – niin sävyn (sanoin, että saa vaikka harmahtaa!) kuin myös hiusmallin (ei haittaa vaikka kuivien latvojen napsimisen jälkeen olisi pitkä polkka jäljellä!) osalta.

Char and the city, Folk Helsinki, Lauttasaari, Mari - hiukset, kampaamo, balayage, glossing, olaplex, ombre

Char and the city, Folk Helsinki, Lauttasaari, Mari - hiukset, kampaamo, balayage, glossing, olaplex, ombre

Char and the city, Folk Helsinki, Lauttasaari, Mari - hiukset, kampaamo, balayage, glossing, olaplex, ombre

Balayage

Balayage-valennustekniikka on ollut monen kauniista liukuvärjäyksestä unelmoivan huulilla, ainakin omillani. Toiveissa oli nimittäin todella luonnollinen raidoitus ja koska olen laiska kampaajalla käyjä, niin tummat juuret jättävä ombre-liukuvärjäys! Mari maalailikin ihan vapaalla kädellä raidoituksen, eli sanoin sanoa hei hei folioille.

Char and the city, Folk Helsinki, Lauttasaari, Mari - hiukset, kampaamo, balayage, glossing, olaplex, ombre

Char and the city, Folk Helsinki, Lauttasaari, Mari - hiukset, kampaamo, balayage, glossing, olaplex, ombre

Char and the city, Folk Helsinki, Lauttasaari, Mari - hiukset, kampaamo, balayage, glossing, olaplex, ombre

Glossing

Koska yksi suurin toiveeni kampaamokäynnin suhteen oli epätoivottujen värien taittaminen, teki Mari minulle Glossing-kiiltokäsittelyn, joka kirkastaa ja syventää hiusten väriä – hieman läpikuultavalla, valoa heijastavalla ja kiiltäväpintaisella tavallaan. Itselleni se tehtiin kovin harmaalla sävyllä – jes sanon minä!

Char and the city, Folk Helsinki, Lauttasaari, Mari - hiukset, kampaamo, balayage, glossing, olaplex, ombre

Char and the city, Folk Helsinki, Lauttasaari, Mari - hiukset, kampaamo, balayage, glossing, olaplex, ombre

Char and the city, Folk Helsinki, Lauttasaari, Mari - hiukset, kampaamo, balayage, glossing, olaplex, ombre

Olaplex

Koska hiuksiani on kerta toisensa jälkeen raidoitettu ja tällä kertaa balayagen avulla enemmänkin vaalennettu, suositteli Mari minulle ehdottomasti Olaplex-hoitoa, joka suojaa hiuksien rakennetta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä ja korjaa tehokkaasti jo aiemmin syntyneitä vaurioita. Ja vau mikä ero – suosittelen lämpimästi kokeilemaan, jos hiuksiasi vaalennetaan!

Char and the city, Folk Helsinki, Lauttasaari, Mari - hiukset, kampaamo, balayage, glossing, olaplex, ombre

Char and the city, Folk Helsinki, Lauttasaari, Mari - hiukset, kampaamo, balayage, glossing, olaplex, ombre

Char and the city, Folk Helsinki, Lauttasaari, Mari - hiukset, kampaamo, balayage, glossing, olaplex, ombre

Ja lopputuloksen näette tässä yllä; terveemmän näköisen, viileämmän sävyiset ja aikuismaisemman mittaiset hiukset – vai mitä tuumaatte? Tuntuu, että painolastia on ihan vain hiustenleikkuun avulla lähtenyt monenkin kilon verran ja niin hiustenpesu kuin laittaminen sujuu kädenkäänteessä, kun kuivat latvat ovat tipotiessään! Kiitos Mari, että pääsin blogin kautta käsittelyysi – ja terkut myös onnellisten saaren muille mukaaville kampaajille, Anskulle ja Meerille, oli mukava tavata!

INSTAGRAM (@charandthecity) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*