Samettikuume & -20 % alennus sohvista!

Sairastellessa kotosalla oli aikaa katsoa kunnolla ympärilleen ja huomasin sisustuksen saralla jokasyksyisten tunteiden taas kuplivan pinnalle – toiveissa olisi saada kodin sisustukseen lisää lämpöä, pehmeyttä ja tunnelmaa. On yksi materiaali, mikä mielestäni luo tämän kaiken, nimittäin sametti! Olen kärsinyt jo jokusen kuukauden aivan kamalasta samettikuumeesta. Ja koska epäilen, etten ole ainoa, kokosin teille tämän kauden upeimmat samettituotteet tähän postaukseen:

Char and the city, sisustus, sametti

Paris-samettirahi3:n istuttava Vera-samettisohva, Furninova *

Suade-kynäpidike, Nordstjerne* Suade-samettitarjotin, Nordstjerne *

Jotexilla on muuten nyt 15.10. asti -20 % alennus kaikista sohvista, joten jos sohvan osto on ajankohtainen, ja vielä jos samettista yksilöä on hakusessa, niin kannattaa katsastaa heidän sohvavalikoimansa täältä! Omat suosikkisohvani heidän valikoimistaan ovat mitä tyylikkäin Carmel-sohvapenkki *, Howard-tyylinen Riverdale-sohva * sekä täydellisen sinisen värinen Baltimore-rahi *.

Char and the city, sisustus, sametti

Skene-samettisängynpääty * Palma-samettinojatuoli *

Suade-samettilaatikko, Nordstjerne * Skene-samettirahi * Simone-samettiverhot *

Jos olet sängynpäätyä vailla, niin kannattaa katsoa läpi niin kaikki Elloksen sängynpäädyt * kuin Jotexin sängynpäädyt * . Sieltä löytyy nimittäin sängynpäätyjä eri materiaaleista ja väreistä, sekä reilusti kokovaihoehtoja 90-180 cm. Omasta makuuhuoneestani löytyykin jo sängynpääty, mutta nyt olisi kova samettirahi ja -verhokuume meneillään! Puhumattakaan samettisista päiväpeitteistä *!

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*