A´ la carte -listaa maistelemassa tyttöjenillan muodossa

Kaupallisessa yhteistyössä: Ravintola Factory

En tiedä onko se jokin 30+ ikävuosien kirous, mutta vaikka meillä on oikein tiivis ystäväporukka, tuntuu, että tämän kesän jälkeen kaikki ovat hävinneet omien arkielämiensä syövereihin. Kun taannoin sain tilaisuuden kokeilla blogiyhteistyön muodossa Kampissa sijaitsevan Ravintola Factoryn a´la carte -listaa, oli se täydellinen syy kutsua tyttökaverini koolle! Varsinkin kun kolme lähintä ystävääni on kuluneen kesän aikana saaneet ensimmäisen lapsensa, joten tämä oli hyvä aika pienelle mamat ulos kaupungille -illalle. Ja vielä hyvän ruoan sekä juomien kera – mikäs sen parempaa?

Factory on itselleni entuudestaan enemmänkin tuttu lounasravintolana (heidän salaattinsa!), joten Runeberginkatu 3:ssa sijaitseva Factory Kampin ravintolamaailma yllätti positiivisesti industrial-henkisellä ravintolasisustuksellaan: kulunutta tiiliseinää, metallisia valaisimia sekä betoniseksi jätettyjä pintoja! Vaikka pinnat olivatkin rouheita, oli ravintolan tunnelma kuitenkin lämmin. Me saimme ikkunapöydän aivan takaseinää koristavan ison FACTORY-kyltin Y-kirjaimen alta:

Paikasta kannattaa imeä illallisen lomassa myös sisustusinspiraatiota – miten saisikaan seuraavaan kotiin tuollaiset betonipinnat?

Tyttöjen (ja uunituoreiden äitien vapaa-) illan kunniaksi aloitimme kippistelemällä samppanjalla!

…ja tytöt onnistuivat hämmentämään minut täysin tuomalla niin lahjoja kuin kukkia. Siis miksi? Olette aivan ihania!

Á la carte-menun Chef’s Menu´lta löytyy kätevää paketti alku-, pää- ja jälkiruoista, viineillä tai ilman. Vaihtoehtoisesti voi tehdä kuten me, eli valita vapaasti a´la carte listalta omat suosikkinsa!

Alkupala-listan ehdoton hitti meidän pöytäseurueen mukaan oli lohi-ceviche bataattisipsien ja aiolin kera. Niin raikas, kun päälle vielä puristettiin hieman limen mehua!

Yksi parhaimmista ystävistäni on Ranskasta käymässä, joten arvatkaa oliko hän taas innoissaan, kun hän näki, että alkupalalistalta löytyi kermaista lohikeittioa saaristolaisleivän kera!

Mitä iloisimpia naisia, kun tarjolla on hyvää ruokaa! Ja loistavaa henkilökuntaa, jotka pitivät meistä huolta koko illan!

Pääruoaksi valitsin kunnon grillipihvin tarjoilijan siihen suositteleman punaviinin kera – ihan täydellinen valinta syysiltaan! Tosin ystäväni lautaselta löytyvä voissa paistettu kuha palsternakkapyreen ja pinaatin kanssa oli kuulemma myös erinomaista, jos on enemmän kalan ystävä.

Ruokajuttuja tuli myös päiviteltyä someen, joten kannattaa kurkistaa myös niin Instagram (@charandthecity) kuin Instagram stories!

Pääruokien jälkeen löytyi tottakai vielä tilaa jälkiruoille ja pöytäämme tuotiin niin lämmintä juustokakkua vadelmamelban kera kuin mud cakea vaniljajäätelöllä – nam!

Kiitos tyttökavereilleni mitä mahtavimmasta illallisseurasta – en muista milloin olisi ollut yhtä spontaanin hauska ilta? Ja suurin kiitos Kampin Factorylle aivan upeasta a´la carte -listan maisteluillallisesta!

Voita Ravintola Factoryn 100 euron arvoinen lahjakortti!

Tuona iltana sovimmekin tyttökavereideni kanssa, että tästä lähtien näemme vähintään sen kerran kuussa – tavalla tai toisella! Ehkä lähdemme kokeilemaan Factoryn suosittua sunnuntaibrunssia seuraavaksi? Mikä olisi sinun hyvä syy lähteä nauttimaan Ravintola Factoryn antimista? Kerro se postauksen kommenttiosiossa, niin olet mukana 100 euron arvoisen Factoryn lahjakortin arvonnassa! Arvonta on voimassa ke 11.10. asti. Ja psst. voit tuplata arvonta-onni mahdollisuutesi osallistumalla arvontaan myös Instagramissa (@charandthecity)!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*