Kun Char tapasi Sohvin

Te ette varmaankaan tiedä, miten alunperin tutustuin Sohviin? Moni varmasti luulisi, että tunnemme toisemme blogien kautta, mutta oikeastaan taipaleemme alkoi jo aikana ennen blogeja. Nimittäin erään nimeltä mainitsemattoman internetsivuston Koti ja sisustus -nimisestä ryhmästä. Meitä oli siellä mahtava porukka sisustusintoilijoita (ja muitakin nykyisiä bloggaajia kuten Henna!), ja me pääkaupunkiseudulla asuvat päätimme jossain vaiheessa tavata livenä…

En muista enää minä vuonna tapasin Sohvin ja miten kaikki oikein meni, mutta sen muistan, että ensitapaamisellamme hän tuli luokseni (asuin silloin pienessä yksiössä Punavuoressa) tekemään sushia sinne tulevalle tyttöporukalle! Jossain vaiheessa Suomeen rantautuivat ensimmäiset blogit (vuonna 2007?), ja mekin sitten Sohvin kanssa pistimme blogit pystyyn. Ja onneksi niin teimme, sillä ilman tätä emme ehkä olisi pitäneet näin vahvasti yhtä nämä vuodet?

Ystävyytemme syveni, kun muutama vuosi sitten kävimme kummatkin läpi edellisten parisuhteidemme päättymistä ja asuinkuvioiden vaihtumista. Koska Sohvilla oli vapaana asunto ja itselläni taas etsinnässä katto pään päälle, päätimme asua yhdessä kämppiksinä hetken aikaa. Ja se hetki venyi miltei vuoden mittaiseksi pätkäksi! Kun käy ystävän kanssa läpi vaikeita aikoja, rakentuu välille uskomattoman vahva side.

Siteen, joka ei katkea vaikka väliin laitetaan muutama maa ja merikin. Kämppisvuoden jälkeen Sohvi nimittäin muutti Ranskaan, kun itse jäin tänne Suomeen. Mutta onneksi Pariisiin on vain kolmen tunnin lentomatka – ja sama toiseen suuntaan – joten mikään ei estä näkemistä vaikka viikonloppuisin silloin ja tällöin. Parasta oli, että en lentänyt tällä kertaa yksin Pariisisita Helsinkiin, vain sain Sohvilaisen mukaani!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*