Mitä tehdä kun lento on myöhässä? #AirportDating

Eilen laitoin out of office -ilmoituksen päälle, sillä tiedossa on pieni syysloma. Varasin lennot aika viime tipassa, ajatuksella että miksi ei? Juttelin nimittin Sohvini kanssa puhelimessa ja hän mietti tulisiko Suomeen. Ei! Minä tulen sinne sanoin! Eilen kaatosateessa aamutilaisuuteen rämpiessä en olisi voinut päätökseeni tyytyväisempi, sillä Etelä-Ranskassa minua odotti miltei reilu +25 astetta ja auringonpaistetta!

Lentoon lähtö ei kuitenkaan mennyt kuten Strömsössä. Lähdin kiireessä toimistolta kohti lentokenttää, vain saadakseni viestin, että lentoni olisi myöhässä. Eikä ihan vähänkään, vaan neljän tunnin verran (ja minä olin tottakai siinä vaiheessa jo ajoissa tullut kentälle). Sattumalta, tai kohtalon johdattamana, lentokentällä voi kuitenkin törmätä tuttuihin. Miten pieni maailma voikaan olla, että itselleen tärkeä ihminen laskeutuu pelastamaan, juuri kun itse tylsistyneenä koittaa tappaa aikaa kentällä? Ja mitä muutakaan silloin voi tehdä, kuin #AirportDating

Lentokentillä on aina se on tunnelmansa – lähtemisen intoa, tulevan loman odotusta ja vaikka sitä on vielä maankamaralla, on arki jo jäänyt lentokenttähallien ulkopuolelle. Joten silloin kerran elämässä kun sattumalta hyvän ystävän lento laskeutuu juuri kun omasi on lohduttomasti myöhässä, on oiva tilaisuus käydä spontaanisti illallisella, paeta hälinää kentän loungeen tai vaikka poiketa viinilasilliselle!

Iltamyöhään alkoi sitten vihdoinkin boarding. Pääsimme tunneliin asti. Näin jo lentokoneen oviaukon. Kunnes piti peruuttaa takaisin lentokentälle. Ehkä tunnin sisällä lähtö. Tässä vaiheessa jopa minun hymy hyytyi. Syy myöhästymiseen oli Ranskan lakkoilut, mille nyt ei oikein voinut mitään voi. Mutta vaikka ensimmäinen ilta nyt menikin lentokentän penkkejä kulutellessa, yö yläilmoissa liidellessä ja pikkutunnit überiä metsästäessä, niin täällä sitä ollaan – terveiset Villefranche-sur-Meristä! Ja takataskussa muisto yllättävistä lentokenttätreffeistä. Voisi se loma huonomminkin alkaa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*