Pienyrittäjät – voita blogipostaus & some-näkyvyyttä!

Viime viikolla vietimme yrittjänpäivää, joka oli ensimmäinen yrittäjänpäivä itselleni. Tuona päivänä inspiroiduin kovasti eräästä Naisyrittäjät-ryhmästä, jossa toinen naisyrittäjä toisensa perään halusi arpoa jotain omaa toimintaansa – oli se sitten hartiahierontaa, tuotteen verkkokaupastaan tai vaikka taideteoksen. Miten upeita pienyrittäjiä meillä Suomessa onkaan! Mietin joihinkin arvontoihin ujosti osallistuessa, että mitä Minä voisin vastapalvelukseksi arpoa muille? Missä se oma vahvuuteni on?

Sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnissa tottakai! Eli blogissani ja some-kanavissani! Pienyrityksillä ei usein ole suurtakaan markkinointibudjettia ja siten mahdollisuutta tehdä kaupallisia yhteistöitä, joten jos Sinulla on pieni yritys, ja haluaisit voittaa blogi- sekä some-näkyvyyttä minulta, niin osallistu su 17.9.2017 mennessä kommentoimalla tähän blogipostaukseen. Kerro mielellään minkälaisesta yrityksestä tai tuotteesta on kyse, sekä jätä linkki, jotta lukijani pääsevät tutustumaan sinun toimintaasi! Ja tätä postausta saa jakaa – ehkä tunnet jonkun yrittäjän, jonka tuote voisi olla seuraava blogihitti?

 • Janina

  Ihana, hyödyllinen arvonta! Oma rakas yritykseni (MakeaDesign) keskittyy pääasiassa graafiseen suunnitteluun. Suuri osa asiakkaistani on hääasiakkaita, jotka tilaavat juhliinsa uniikkeja kutsuja ja paperituotteita. Olen myös pitänyt muutaman vuoden ajan hääaiheista blogia (Makea-hääblogi). Lisäksi tarjoan mm. graafisen suunnittelun palveluita pienyrityksille. Mielelläni siis mukana arvonnassa! :)

  PS. Kiitos myös mahtavasta blogistasi, joka on keikkunut lukulistalla jo pitkään. Blogissasi on mielenkiintoisia aiheita ja juuri sopivassa suhteessa, matkustelua, sisustusta, muotia.. ihana yleistunnelma sekä kauniit kuvat! :)

 • Ellinoora Neitola

  Hei! Tämä on kyllä hieno juttu. Näin uutena yrittäjä ymmärrän todellakin haasteen pienen markkinointibudjetin ja kuitenkin suuren markkinointitarpeen välillä. Olemme avanneet skandinaavisen verkkokaupan Saksaan ja vaikka päämarkkinamme onkin Saksassa ja Itävallassa, niin toimitamme tuotteita myös Suomeen. Tosin verkkosivut ovat vielä tällä hetkellä vain Saksaksi. Mikäli saksan kieli ei taivu voi meiltä tehdä ostokset myös sähköpostitse osoitteeseen info@65nord.de.

  Tsemppiä ja menestystä syksyyn kaikille kanssayrittäjille ja kiitos inspiroivasta blogista!

 • Sini Rahkonen

  Oi, tosi mahtava arvonta! Monesti oman yrityksen markkinointi kanssasi on ollut mielessä. Olen lukenut varmasti ihan jokaisen blogitekstisi aivan alkuajoista lähtien ja tyylisi uppoaa minuun aivan satanolla!
  Minun ja mieheni perheyritys (koppishop.fi) on molempien yhdistetty unelma; (klassisenmoderni sekä skandinaavinen)sisustus ja jääkiekkovarustekauppa. Tällä ratkaisulla olemme saaneet aikaa enemmän meidän kolmelle pienelle lapselle ja usein hekin pyörivät myymälässä pikku”apulaisina”.

  Innokkaana mukana arvonnassa!

  -Sini

 • Jenni Pennanen

  Todistin samaa ilmiötä naisyrittäjissä ja minusta se oli upea juttu. Itse laitoin arvontaan akvarellin, tuntui mahtavalta laittaa hyvä kiertoon. Siinä on voimaa! Tuloni koostuvat useista palasista, kaikkein mieluisinta tällä hetkellä olisi osallistua taiteellisiin projekteihin ja myydä omaa taidetta muutenkin. Minun taiteessani on ytimenä tuottaa muutakin kuin silmän iloa, maalauksissani on mukana voimateksti ja toivon, että se puhuttelee katsojaansa. Töihini voi tutustua esim. http://www.instagram.com/jenuveena, minulla on vielä verkkosivuston uudistaminen kesken. Tää on hieno juttu, kiitos osallistumisesta Char <3

 • Enni Vuorinen

  Perustin yritykseni nyt keväällä, mutta olen tehnyt sivutoimisena jo syksystä 2016.
  Ompelen käsityönä merkkilaukkuihin linereitä – eli huovasta sellainen sisus, jotta tavarat pysyisi järjestyksessä ja laukun sisus puhtaana. Myyn myös nahanhoitotuotteita ja viimeisimpänä laajennuksena ihanat Ladureen avaimenperät ja laukkukorut.

  Itse olen hyötynyt paljon suositteluista, eli pääasiassa naisasiakkaani ovat tyytyväisenä suositelleet minua jollekin toiselle. Käsilaukut ja niiden hoito ovat intohimoni, joten olen onnellinen kun yritykseni on ottanut tuulta alleen. Ja siitä saan kiittää kaikki ihania asiakkaitani.
  Ihana idea tämä arvonta, itse olen mennyt tähän mennessä hyvin pienellä markkinoinnilla :)

  • Satu T

   Hei Enni, minä kiinnostuin heti kaukunsisuksesra. Olisitpa kertonut yrityksesi nimen ja nettikaupan osoitteen :-)

 • Satu

  Wau, tosi hienosti keksitty idea!

  Mielelläni osallistun arvontaan yritykseni MioSa. designin puitteissa. Yritykseni on vasta taaperon iässä, 1,5-vuotias, ja verkkokaupan sain auki alkukesästä http://www.miosadesign.fi/.
  Teen erilaisia käyttö- ja sisustustuotteita käsin pääasiassa puuhelmistä: avainkaulanauhoja, avaimenperiä, kaulakoruja (myös lapsille), korviksia, laukkukoruja, pyyhenipsuja, magneetteja… Pastellisävyt ovat vahvasti esillä, mutta toki joukosta löytyy myös neutraalimpaa mustavalkoista värimaailmaa!
  Toivon, että tuotteeni tuovat ripauksen luksusta käyttäjiensä arkeen ♥.

  MioSa. design löytyy sekä Facebookista että Instagramista:
  https://www.facebook.com/miosadesign/
  https://www.instagram.com/miosadesign/

  Kiitos paljon mahdollisuudesta osallistua tällaiseen :)

 • Laura Darth

  Tosi hieno kilpailu! Olen itsekin monet kerrat pohtinut blogimarkkinointia, mutta pienellä markkinointibudjetilla siihen ei ole ollut mahdollisuutta. Joten on hienoa osallistua tähän arvontaan. :)

  Olen perustanut yritykseni By Laura Darth noin kolme vuotta sitten. Olen korussuunnittelija ja valmistan kaikki suunnittelemani korut itse Helsingin Ullanlinnassa.

  Korujani voi käydä ihastelemassa osoitteessa http://www.lauradarth.com

  Kiitos tästä mahdollisuudesta!

  -Laura

 • Tiina

  Onpa kerrassaan upea kilpailu. Kiitos Carita, tämä on todella tärkeä juttu meille pienyrittäjille <3

  PRAMEA on minun ja siskoni yhteinen perheyritys. http://www.pramea.fi Teemme persoonallisia koruja ja haluamme tuoda niillä asennetta arkeen. PRAMEAn korut on suunniteltu korostamaan kaikkien omaa ja upeaa ainutlaatuisuutta. Korumme suunnitellaan, laserleikataan ja valmistetaan lopullisiksi tuotteiksi Kuopiossa.

  Yrittäjyys on ollut meidän unelma ja PRAMEA syntyi vuosi sitten. Jokainen päivä ja jokainen tilaus tuo edelleen hymyn huulille. On aivan mahtavaa nähdä omia tuotteitaan käytössä ja kuulla niistä ihailevia kommentteja. PRAMEA on ollut ehdottomasti yksi parhaista päätöksistä elämässäni. Toivon, että kasvamme hiljalleen siihen pisteeseen, että PRAMEA työllistää meidät molemmat täysipäiväisesti.

  Tykkään pohtia mikä koruistamme olisi täydellinen match käyttäjän kanssa. Sinulle Carita valitsisin meidän Saana-korvakorut. Olisitte kerrassaan PRAMEA match <3 Ihanaa syksyä ja asennetta arkeen!

  Terveisin,
  PRAMEAn siskokset, Tiina ja Sini

  Instagram & Facebook: Prameadesign

 • Osallistun siskoni puolesta, itselläni ei ole (ainakaan vielä,
  …) yritystä.

  Eli siskoni yritys on Jenni Saksa Design, joka suunnittelee ja valmistaa asusteita laserleikkaamalla polyesterhuovasta. Polyesterhuopa siksi, että se on allergisoimaton, kutittamaton, käsin pestävä, eikä haise märkänäkään lampaalle. Huopa on kevyttä, ja siksi mukavaa käyttää, niitä ei oikeastaan edes huomaa päällä! Asusteet ovat näyttäviä ja tunnistettavia muotoilun omaleimaisuuden vuoksi.

  http://jennisaksa.fi/

  Oma blogipostaukseni yrityksestä löytyy täältä: http://villakoiriajakissankarvaa.blogspot.fi/2014/11/nuori-suunnittelijalupaus.html

 • EVELINA

  Otroligt bra initiativ av dig! Önskar att fler bloggare skulle förstå det här dilemmat :) Minns ju själv hur svårt vi hade att få synlighet med noll budget för marknadsföring av vår nätbutik. Är fortfarande jättetacksam för de samarbeten vi hade med dig! :)

 • Janna Sauso

  Osallistun (omasta) ja äitini puolesta. Äitini on tehnyt jo yli 25 vuotta yrittäjänä nahkakäsineitä. Liisa Sauso Oyn käsineet ovat tunnettuja ja teemme käsineistä persoonallisia, asiakkaan haluamia sekä asiakkaan käden mukaan. Teemme niin räväkkiä ja värikkäitä käsineitä, kuin myös klassillisia käsineitä Swarovskin koruilla, turkiksilla ja koristenahoilla. Liisa Sauson käsineet ovat peruja vanhalta ja tutulta Sauso -käsinemerkiltä, sillä itse äitini kanssa edustan kolmatta ja neljättä polvea suvussa. Nykyään Sauso -merkkiset käsineet valitettavasti tehdään muualla maailmassa ja me olemme jatkaneet suvun perinteitä omin käsin, 100% suomalaisesti.
  Itse olen aina ollut toiminnassa ja käsineiden valmistuksessa mukana ja työllistyn siinä kokopäiväisesti.
  Aivan upeita ja erittäin hyvin istuvia käsineitä haluaisimme mahdollisimman monien ihmisen käsiä lämmittämään ja koristamaan. Tähän tarkoitukseen olisi hienoa saada sinun apuasi!
  http://www.liisasauso.fi

 • Aarne & Alvar Carto tiimi

  Aivan mahtava idea Carita! Kuten PRAMEAn siskoset jo totesivatkin, niin tempauksesi merkitsee todella paljon meille pienyrittäjille. Tilanteemme on täsmälleen sellainen kuin kuvasit – tämän hetken myynneillä ei saa hankittua riittävästi markkinointia.

  Teemme uniikkeja karttatauluja rakastuneille, kotikaupunkia ikävöiville ja heille joiden sydän pysähtyy kuullessaan lempikaupunkinsa nimen. Olemme julkaisseet palvelun viime toukokuussa ja teimme ison päivityksen heinäkuussa, jossa toimme uusia tyylejä ja värejä karttoihin. Siitä lähtien olemme käyttäneet kaiken päivätyön ja nukkumisen ulkopuolelle jäävän ajan markkinointiin, mutta tie on ollut kivinen. Olisi uskomattoman hienoa, jos voisimme avustuksellasi ikuistaa tärkeitä paikkoja yhä suuremmalle joukolle ihmisiä.

  Palveluun voi tutustua osoitteessa https://alvarcarto.com ja instagramia voi seurata https://instagram.com/alvarcarto

 • Pilvi Lehtimäki

  Upea idea, joten jätänpä minäkin viestin. Samaa arvontahuumaa seurasin luultavasti samassa Naisyrittäjä-ryhmässä. Minulla on jo muutaman vuoden ollut sivutoiminen yritys, ja unelmani ja tavoitteeni on päätoimiseksi siirtyä jonain päivänä. Markkinointi on minulle haaste kun myyn palvelua. Yritykseni Tyylipalvelu Elegante löytyy osoitteesta http://www.elegante.fi – teen BeautyColor värianalyysejä, tarjoan pukeutumisneuvontaa niin valmiina paketteina kuin räätälöityinä kokonaisuuksina, olen luonut verkkokurssin jota juuri jatkokehitän, ja työsketelen Itsenäisenä Ihonhoitokonsulttina edustaen Mary Kay tuotesarjaa.

 • Lykke Kids

  Vau miten hieno idea ja mahtava mahdollisuus pienyrittäjille!
  Olemme lastenvaateliike Lykke Kids. Avasimme kivijalkaliikkeemme Porvooseen vuosi sitten ja nettikauppamme http://www.lykkekids.fi nyt toukokuussa.
  Myymme laadukkaita lastenvaatteita klassiseen skandityyliin ja ajatuksemme on myydä laajasti yhdisteltäviä merkkejä. Meillä raidat on aina muodissa ; ) Valikoimastamme löytyy myös Suomesta harvemmin löydettyjä merkkejä, kuten tukholmalainen Livly sekä ranskalainen Petit Bateau. Tekisimme niin mielellämme blogiyhteistyötä, mutta uuden pienyrityksen resurssit ovat valitettavan rajoitetut.
  Haluamme sen takia jo kiittää tästä hienosta mahdollisuudesta ja toivotamme kaikki tervetulleeksi liikkeeseemme Porvooseen tai nettikauppaamme!
  Sofia & Johanna

 • Limonaria

  Onpa mukava nähdä, kun naiset vetävät yhtä köyttä ja tukevat toisiaan omien unelmiensa saavuttamisessa. Kuten aikaisemmista kommenteistakin huomaa, tarjoamasi näkyvyys on tänä päivänä pienille yrityksille tärkeää ja arvostettava palkinto.
  Minulla on oma tuotemerkki nimeltä Limonaria Design. Olen vielä taipaleen alkumatkassa, mutta tavoitteenamme on tuoda tuotteidemme kautta estetiikkaa arkipäivän esineisiin. Olen kuvittanut mm. tiskirättejä. Pienyrittäjän ongelmana usein onkin ideoiden ja niiden toteutusmahdollisuuksien välinen epäbalanssi. Siksi tällaiset arvonnat ovat hieno mahdollisuus. Tervetuloa tutustumaan tiskirätteihimme täältä http://limonaria.fi/post/3490 ja lukemaan lisää osoitteessa http://limonaria.fi
  Kiitoksin Saija

 • LUV NORTH / Laura

  Hei, loistavaa, että otetaan alkutaipaleella olevat suomalaiset rohkeat yrittäjät huomioon. Nostan hattua jo tästä!

  Lähdin seuraamaan unelmiani ystäväni Roosan kanssa (https://www.instagram.com/roosaan/) tarkalleen kaksi vuotta sitten. Minulla oli taustaa hopea- ja kultakorujen tekemisestä ja roosalla näkemystä kauneudesta ja markkinoinnista. Meistä tuli hyvä ”Match”.

  Perustimme designbrandin nimeltä LUV NORTH (Instagramissa: https://www.instagram.com/luvnorthofficial/ tai http://luvnorth.com/). Siinä yhdistyi meidän kolme yhteistä arvoa; tehdään muotoilua joka on täysin Suomessa käsityönä valmistettu ja suunniteltu, käytetään kestäviä materiaaleja ja kierrätettyjä jalometalleja sekä otetaan jokaiseen uuteen sarjaan tekijäksi kiinnostava uusi henkilö eri aloilta.

  Ensimmäinen hopeinen mallistomme STORY syntyi alku vuodesta 2016. Mallistoa eheytettiin kultaisella koruilla vielä tänä vuonna, joka tulee marraskuussa myyntiin uusien verkkosivujen lanseurauksen yhteydessä. Odotamme sitä innolla!

  Ihanaa, jos saisimme tehdä yhteistyötä kanssasi, muuten erittäin kaunista syksyä!

  Laura

  http://www.laurapaananen.com

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee