Pienyrittäjät – voita blogipostaus & some-näkyvyyttä!

Viime viikolla vietimme yrittjänpäivää, joka oli ensimmäinen yrittäjänpäivä itselleni. Tuona päivänä inspiroiduin kovasti eräästä Naisyrittäjät-ryhmästä, jossa toinen naisyrittäjä toisensa perään halusi arpoa jotain omaa toimintaansa – oli se sitten hartiahierontaa, tuotteen verkkokaupastaan tai vaikka taideteoksen. Miten upeita pienyrittäjiä meillä Suomessa onkaan! Mietin joihinkin arvontoihin ujosti osallistuessa, että mitä Minä voisin vastapalvelukseksi arpoa muille? Missä se oma vahvuuteni on?

Sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnissa tottakai! Eli blogissani ja some-kanavissani! Pienyrityksillä ei usein ole suurtakaan markkinointibudjettia ja siten mahdollisuutta tehdä kaupallisia yhteistöitä, joten jos Sinulla on pieni yritys, ja haluaisit voittaa blogi- sekä some-näkyvyyttä minulta, niin osallistu su 17.9.2017 mennessä kommentoimalla tähän blogipostaukseen. Kerro mielellään minkälaisesta yrityksestä tai tuotteesta on kyse, sekä jätä linkki, jotta lukijani pääsevät tutustumaan sinun toimintaasi! Ja tätä postausta saa jakaa – ehkä tunnet jonkun yrittäjän, jonka tuote voisi olla seuraava blogihitti?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*