Kampauspöydän uusi ilme & upea Habitat peili

Esittelin teille vuoden alussa Makuuhuoneen kampauspöydän esittely -postauksessa makuuhuoneestani löytyvän ns. kampauspöydän. Tosiasiassa kyse on siis asunnosta toiseen kulkeneesta Ikean Bestå -kaapista, joka on todellakin sellainen huonekalu, joka toimii tilassa kuin tilassa. Muotokieli on ajaton, sen hyllylevyt ovat siirreltävissä ja hieman ylellisyyttä tuo erikseen ostettava lasilevykansi (suosittelen hankkimaan).

Muutoin kampauspöytä asusteineen on pysynyt samana, mutta sain v i h d o i n k i n ostettua sen unelmieni peilin, josta jo alkuvuodesta teille puhuin. Kyseessä on Habitatin valikoimista löytyvä peili, jonka voi heidän myymälästään tilata – tilausaika oli aika pitkä, mutta toisaalta minulla ei ollut mikään kiire. Oman aikansa vei myös, että sain peilin seinälle saakka, mutta nyt en voisi olla lopputulokseen tyytyväisempi:

Peili toimii loistavasti vaatekaappien, vaaterekin ja kampauspöydän yhteydessä – miten ihmeessä pärjäsinkään ennen sitä?

Peilistä avautuu ohikulkiessa kauniisti näkymä vastapedatusta sängystä:

Asettamalla lahjaksi saadun Jo Malonen kynttilän korurasioiden päälle, peilautuu kynttilänvalo kauniisti peilin kautta…

Peilin edustalta löytyy niin Mujin kuin Nomess Copenhagenin * läpinäkyvästä muovista tehtyjä säilytystuotteita!

Hajuvesi- ja tuoksukynttilätarjotin on Riviera Maisonista ostettu – alunperin kakkutarjotin nimellä toiminut tuote!

Muihin lemppari säilytystuotteisiin kuuluu Gauharin Traynahkatarjotin sekä Iittalan Vitriini * –rasiat!

Eikö ole mieletöntä miten suurta muutosta tilaan voi tuoda vain yksi peili? Se sitoo nyt mukavasti yhteen kampauspöydän ja sillä olevat sisustustuotteet. Jos teillä muuten tulee kysyttävää jostain tuotteesta, niin jättäkää ihmeessä kommenttia. Yritin parhaani mukaan listata postaukseen kuvissa esiintyvät tuotteet, mutta aina voi jäädä jotain huomioimatta.

Ja jos kampauspöytä on ollut huonekalu, joka on kulkenut mukanani kodista toiseen, niin uskon myös peilin olevan sellainen, josta en ikinä luovu. Luopumisesta puheen ollen – huomasin tässä kaappeja läpikäydessäni, että blogikirppis olisi todellakin paikallaan, ei jos teitä kiinnostaa niin sisustustuotteet, vaatteet kuin asusteet, niin kannattaa pitää silmällä blogini Facebook-sivuja!

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*