6 asiaa mikä on parasta yövieraissa! #charinairbnb

Vihdoinkin kotosalla! Vaikka mökkeily, saaristoillalliset ja rapujuhlailu kuuluvat kesän kohokohtiin, jos välillä mukava tulla kotiinkin – purkaa vaatteet laukuista, käydä kunnon suihkussa ja nukkua ikiomassa sängyssä. Tosin kuten aikaisemmin jo mainitsinkin, on meillä nyt vieraita varmaan parisen viikkoa putkeen, ellei pidempäänkin. Joku teistä ehkä jo huomasikin In my ballerines -blogin Maijan Tervetuloa Charin luokse -postauksesta, että meillä on hieman pariisilaisia ollut kylässä, myös Avec Sofié -blogin Sohvin muodossa:

1. Sen lisäksi, että rakastan saada ystäviäni luokseni kyläilemään, on airbnb-toiminnassani se hyvä puoli, että joka päivä tuntuu jouluaatolta, kun vieraat tuovat kiitos-että-saamme-majoittua-luoksesi lahjoja! (Teidän EI olisi tarvinnut – tämä kaikki on ollut ihan liikaa!)

2. Toinen mahtava asia on se, että kun vieraita lappaa sisään ovista ja ikkunoista, ei kotimme ole ollut yhtä siistissä kunnossa aikoihin! Tosin pyykkirumba on kyllä aikamoinen, kun kokoajan on lakanoita ja pyyhkeitä vaihtamassa, mutta onneksi on kuivausrumpu!

3. Ja mitä siitä saa, kun vieraina ovat niin vauvakuiskaaja-Sohvi kuin ystäväpariskuntani tulevan kummityttöni kanssa? No maailman iloisimman vauvan! Win-win tilanne! Hän jaksoi eilen illalla ihastella kukkasia ja kattokruunua vaikka kuinka kauan Sohvin sylissä oleskellessa!

4. Neljäs asia, mitä vieraissani on ihan parasta on se, että he kokkailevat! Toisilleen ja minulle! Eilen Sohvi loihti meille iltaruoaksi kampelaa tillikastikkeella – mikä voisi olla sen kesäisempää? Stockan Herkun kalatiski on yksi meidän kämppisjutuista, jota jatkamme aina Sohvin vieraillessa Helsingissä!

5. Valokuvausapu! Yleensä kun olen yksin kotosalla, jää kamera helposti laukunpohjalle. Mutta, kun koti on kerrankin kauniiksi laitettuna ja on täynnä vieraita, tulee myös arkisempia kuvia helpommin nappastua! 

6. Elämänmuutoksia läpikäydessä ihan parasta on iltateen äärellä käydyt pitkät keskustelut hyvien ystävien kanssa. Olen jotenkin niin iloinen joka päivä töistä lähtiessäni, kun tiedän, että kotosalla odottaa höpöttelyseuraa, vaikka ihan yömyöhään asti!

En malta odottaa, miten ihania päiviä tämäkin vieraiden täyttämä viikko tulee tuomaan tullessaan! Ja apua miten tyhjältä koti varmaan tuntuu sitten elokuun loppupuolella… Ystäväni ovat niin paljon kiitelleet, että saavat majoittua luokseni, mutta ihan oikeasti ilo on puolellani! Joskus isossa kodissa asuminen voi vain korostaa sitä yksinäisyyden tunnetta. No, ehkä syksyn tullen voisikin olla aika lähteä moikkaamaan ystäviäni ulkomaille? Ei hullumpi idea, sillä kesälomaviikkoja löytyy vielä vaikka kuinka paljon säästöstä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*