Sunnuntain sisustusALE (myös huonekalut!)

Vieraillessa Hennan luon Turussa Hemma hos Coco Sweet Dreams -postauksessa, iski pitkästä aikaa sisutuskärpänen. Jotenkin kun on nyt asunut 1,5 vuotta samassa vuokrakodissa, on jotenkin sisustusinto laantunut. Tai samoihin nurkkiin on jotenkin vain tottunut. Syksyn tullen olisi ehkä aika saattaa tämänkin kodin sisustus loppuun, sillä vieläkin on yhtä sun toista väliaikaista ratkaisua siellä ja täällä muuton jäljiltä!

1. Raleigh-puuvillamatto, Ellos Home * -20 % 2. Gillstad-pöytävalaisin, Ellos Home * -20 % 3. George-sohvapöytä, Ellos Home * -20 % 4. Luna-sohva, Furninova * -20 %

Vinkkinä jos siellä on muita joilla sisustuspuuhat ovat jääneet kesken, niin kannattaa hyödyntää kesän alennusmyyntejä, kuten sitä, että nyt vielä huomiseen ma 14.8. asti Elloksella on -20 % alennuskoodi 365712 voimassa, joka koskee myös huonekaluja! Ja muuta mitä kannattaa pitää silmällä on Room21 ALE-osastoa * sekä Finnish Design Shop Outlet-osastoa * ;)

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee