Hemma hos Coco Sweet Dreams

Mitä muutakaan siitä seuraa kun astun sisään jonkin ystäväni kauniiseen kotiin, kuin pieni ote siitä myös teille ihasteltavaksi tänne blogin puolelle! #hemmahos -sarja, jossa esittelen ystävieni koteja, jatkuu nyt Coco Sweet Dreams -blogin Hennan suloisella puutalokodilla! Pääsin tosiaan yövierailemaan tänne Turun reissullani – ja ihastuin samantien.

Hennan koti sijaitsee Turun keskustan tuntumassa Martissa, joten joka puolelle voi kätevästi kävellä – vaikka joen vartta pitkin! Ja miten ihana se kontrasti onkaan, kun kerrostalojen lomassa tulee vastaan hiljainen katu, jonka varrelta löytyy muutamia puutaloja, omine pihoineen… Ihan kuin olisi Liisa, aikuisten & sisustushullujen, ihmemaassa!

Missä, minkä kokoisessa ja minkälaisessa kodissa asut?

Henna: Neliömäärää on vaikee sanoa. Mutta lasten iso makkari, iso olohuone johon mahtuu mun sänky, keittiö ja kylppäri, plus kummituskellari!

Mikä on lempihuoneesi?

Henna: Mun lempihuone on varmaankin just tä olohuone /makkari, koska isot kattoikkunat ja talvisin näkyy tähdet ja kuu, ostin kaukoputkenkin sen takia!

 

Mihin ihastuit tässä kodissa?

Henna: Varmaankin ihastuin tän kodin yleiseen fiilikseen ja se tuntui heti omalta paikalta kaiken hässäkän jälkeen. Valoisuus ja puutaloalueen oma tunnelma.

Kerro jokin hauska Henuskimainen nippelitieto!

Henna: Nippelitieto et viherkasvit luo freesin tunnelman. En tiiä mitä tekisin ilman mun kasveja.

Jotenkin Hennalla on se taito, että hän onnistuu luomaan tilasta kuin tilasta niin omannäköisensä. Ja tällainen hän on ollut, niin kauan, kun olen hänet tuntenut. Enkä malta odottaa, mitä kauniita koteja hänellä on vielä edessään! Jos himoitset lisää kuvia, suosittelen seurailemaan Coco Sweet Dreams -blogia tai Hennaa Instagramissa @hennailo.

Kiitos, että kutsuit minut – tulen enemmän kuin mielelläni uudestaan! Minäkinhaluanasuapuutalossa, terveisin kerrostalolainen! Onneksi ehdin tänä kesänä käymään Asuntomessuilla hieman lieventämässä (tai lisäämässä!) talokuumettani. Haluisitteko muuten nähdä suosikkipoimintani sieltä? Ainakin yksi WIC oli to die for!

  • -heini-

    On kyllä todella kaunis ja persoonallinen koti. Hennan blogi onkin ollut jo vuosia yksi suosikeistani.

  • Minnea/Minnean muruja

    Niin kaunis ja freesi tunnelma Hennan kodissa :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee