Tukholman tuliaisena maailman paras tuoksu: Laura Mercier

Kun tapaamme tyttöjen kanssa tulee helposti vaikka iltaa varten laittautuessa vedettyä esille yksi jos toinen kosmetiikkatuote ja siinä samalla jaettua suositteluita omista lemppareistaan. Turun reissulla puhe kääntyi tuoksuihin, sillä jo astuessamme sisään yhteen kahvilaan tuli eräs tyttö nykäisemään meitä hihasta kysyäkseen, että mikä ihme tuoksuu niin hyvälle? Ikävä kyllä se en ollut minä, vaan kyse oli Teljänneito-blogin Jessican yllä olevasta Laura Mercierin Almond Coconut Milk -tuoksusta!

Olen himoinnut kyseistä tuoksua ja iät ja ajat, ja kun J mainitsi, että hän tulevalla Tukholmanreissullaan olisi menossa metsästämään NK:stä lisää Laura Mercieriä itselleen, oli pakko kysyä, voisiko hän kotiuttaa pullon minullekin. En aikaisemmin ehkä miettinyt, mikä oli se yhdistävä tekiä lempi hajuvesissäni, kunnes jokunen vuosi sitten huomasin, että lempituoksussani oli aina jotain pehmeää ja makeaa; vaniljaa, pähkinää, kookosta…

Raikkaan sporttiset tuoksut ovat ehkä vastakohta omalle maulleni, kun taas samettisemmat tuoksut tuntuvat taas omimmilta. Ja Almond Coconut Milk on ehkä se paras kaikista ”jälkiruokatuoksuista”. Ei niinkään juhliin, mutta arkeen, vapaa-ajalle ja ehdottomasti treffeille. ;) Kuka nyt ei jälkiruoasta tykkäisi? Toinen tuoksuvinkki on suunnata &Other Storiesiin, sillä heidän Pearl de Coco -sarjan tuoksu on myös aivan syötävän ihana: Milky coconut cruising seas of warm vanilla and sweet caramel.

Tuliaisena Tukholmasta sain nyt vihdoinkin itselleni tuoksun: 50 ml kokoisen Almond Coconut Milk eau de toiletten. Jos hajuvesipullo on liian suuri kantaa mukana käsilaukussa, kannattaa noudattaa Jessican vinkkiä, ja laittaa hieman kosteusvoidetta minipurkkiin ja käyttää sitä käsivoiteena illan aikana! Pääasia, että tuoksua on jossain muodossa mukana, sillä pakkauksen toisella puolella ei nimittäin turhaan lue: Almond Coconut Milk is an addictive blend!

Ja kerran kun apajilla oltiin, pyysin myös ostamaan saman sarjan Soufflé Body Creamin 300 ml kokoisessa pakkauksessa – tämä kuulemma kestää ikuisuuden käytössä! Ja parhaan tuoksutuloksen saa tottakai, kun levittää suihkun jälkeen ensin vartalovoidetta, ja suihkauttaa vielä sen jälkeen hajuvettä. Ainiin, ja suihkeista puheen ollen, Hennan tuoksuvinkki tältä reissulta oli taas Beauticologyn Coconut & lime fragrance mist! Voi siis sanoa, että meillä meni tuoksusuosikit aika yhteen!

  • Johanna

    Kiitos vinkistä, kuulostaa ihan täydelliseltä! ? Paljonko kyseinen tuoksu maksaa ja saakohan sitä laivalta?

  • Minna

    Sitä voi kyllä tilata ihan vaikka Lontoon Selfridgestäkin. Itse tilasin juuri reilu viikko sitten ja nyt se nököttää kylppärissä. Hintaa tulee toimituskuluineen aika suolaisesti, mutta toisaalta maksaahan matka Tukholmaankin ;)

  • Johanna

    Mitä tuo tuoksu maksaa? Olen lähdössä loppukuusta Tukholmaan. ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee